Terug naar de resultaten
Dreef 3 in Aalsmeer 1431 WC

Dreef 3

1431 WC Aalsmeer
Huurprijs € 33.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT
Te huur aangeboden shop-/winkelruimte met aangrenzende werkplaats en wasstraat. In het gebouw is tevens een kantoor-/archiefruimte aanwezig alsmede een toiletruimte. Brandstofexploitant Tango heeft (een gedeelte van) het naastgelegen terrein in gebruik als onbemand tankstation waardoor de shop-/winkelruimte zich uitstekend leent voor de verkoop van bijvoorbeeld food and beverage,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 318 m² In units vanaf 293 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT
Te huur aangeboden shop-/winkelruimte met aangrenzende werkplaats en wasstraat. In het gebouw is tevens een kantoor-/archiefruimte aanwezig alsmede een toiletruimte. Brandstofexploitant Tango heeft (een gedeelte van) het naastgelegen terrein in gebruik als onbemand tankstation waardoor de shop-/winkelruimte zich uitstekend leent voor de verkoop van bijvoorbeeld food and beverage, tabakswaren en autobenodigdheden. Vooral op donderdag als er met korting getankt kan worden. Het onbemande tankstation behoort expliciet niet tot het gehuurde, maar er is uiteraard wel een recht van overpad ten aanzien van de uitgang van de wasstraat. Dit geldt andersom ook voor de bezoekers van het tankstation.

LOCATIE
Het perceel is gelegen aan de recent gerenoveerde Dreef op een goede locatie binnen de bebouwde kom in de woonwijk ‘Hornmeer’. In de omgeving bevinden zich diverse scholen, sportcomplexen, (kleine) winkelcentra en de Westeinderplassen. Aan de andere kant van de N196 bevindt zich bedrijventerrein Hornmeer. Op het bedrijventerrein zijn bedrijven van verschillende aard gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het perceel is per auto goed bereikbaar vanaf de N196 die weer aansluit op de N231 (Legmeerdijk). De beste OV-verbinding is gelegen op circa 500 meter loopafstand langs de N196 waar de buslijnen 340/342/N42 de halte Zwarteweg/N196 passeren. Daarnaast doet buslijn 358 de halte Beethovenlaan aan (ongeveer 1 minuut loopafstand).

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 2 conform bestemmingsplan ‘Hornmeer’. Het perceel is bestemd voor een verkooppunt voor motorbrandstoffen (geen LPG) met wasstraat, met ondergeschikte detailhandel en een ondergeschikt autoreparatiebedrijf.

ENERGIELABEL
Het gebouw beschikt over energielabel E.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is beschikbaar:
• Shop-/winkelruimte: ca. 119 m² v.v.o.
• Kantoor-/archiefruimte: ca. 25 m² v.v.o
• Werkplaats: ca. 91 m² v.v.o.
• Wasstraat: ca. 83 m² v.v.o.
• Totaal: ca. 318 m² v.v.o.

Gemeten conform de NEN 2580.

PARKEREN
Parkeren geschiedt op eigen terrein. Tevens is er ruime parkeergelegenheid op het tegenovergelegen openbare parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Aangezien het opleveringsniveau van zowel de shop-/winkelruimte, de werkplaats en de wasstraat zeer uitgebreid en tevens sterk afhankelijk is van de definitieve bedrijfsvoering nodigen we u graag op locatie uit om het opleveringsniveau nader te bespreken. Verhuurder is bereid om mee te denken over eventuele aanpassingen ten opzichte van de huidige voorzieningen.

NUTSVOORZIENINGEN
Huurder dient zelf leveringscontracten af te sluiten voor gas, water, elektra, internet en telefonie. Er is een kabelaansluiting aanwezig.

HUURPRIJS
€ 33.000,- per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

HUURVOORWAARDEN
• Huurtermijn: 5 jaar met telkens een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.
• Opzegtermijn: 12 maanden.
• Betalingen: per kwartaal vooruit.
• BTW: de verhuurder opteert voor BTW-belaste verhuur.
• Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Huurovereenkomst: gebaseerd op het model zoals in 2015 is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
• Aanvaarding/oplevering: in overleg.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 33.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 318 m² Verkoopoppervlakte 119 m² Oppervlakte kantoorruimte 25 m² Energie Energieklasse E Energieindex 1.54 Energie einddatum 21-10-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 293 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
293 m²
In units vanaf
293 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
25 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Dreef 3, 1431 WC Aalsmeer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring