Van Luling BOG

Beechavenue 123 A
1119 RB Schiphol-Rijk
Tel: 020-8881088
info@vanlulingbog.nl
Machineweg 33, 1432 EL Aalsmeer, Belegging (BOG) Vraagprijs € 399.000,- k.k.
Machineweg 33 in Aalsmeer 1432 EL

Omschrijving

OBJECT
Te koop: beleggingspropositie met een Griekse cafetaria op de begane grond en een zelfstandige woonruimte met dakterras op de eerste verdieping. Op het ruime perceel van 603 m² - dat toekomstig eventueel ook herontwikkelingsmogelijkheden biedt - is tevens nog een vrijstaande bedrijfsruimte aanwezig waar een patisserie gevestigd is. De huurders beschikken over de benodigde (exploitatie)vergunningen.

Het betreft expliciet niet de verkoop van de exploitatie(s).

BOUWJAAR
1963 conform Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG).

LOCATIE/BEREIKBAARHEID
Gelegen langs de drukbereden Machineweg, een verbindingsweg tussen de Oosteinderweg en Legmeerdijk op de grens van Aalsmeer en Amstelveen. Centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen, Luchthaven Schiphol, Amsterdam en het openbaar vervoer. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum van Aalsmeer Oost.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Aalsmeer
Sectie: B
Complexnummers: 6538-A1 en 6538-A2
Grootte: 603 m²
Eigendomssituatie: Eigen grond

BESTEMMINGSPLAN
Gemengd tot en met categorie 1 conform bestemmingsplan “Landelijk Gebied Oost”. Tevens functieaanduiding Horeca t.b.v. Griekse cafetaria.

VLOEROPPERVLAKTEN
• Griekse cafetaria: ca. 67 m²
• Appartement: ca. 43 m² exclusief dakterras van ca. 6 m² en zolder van ca. 20 m²
• Patisserie: ca. 76 m²

PARKEREN
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein of langs de openbare weg.

HUURGEGEVENS
De onroerende zaak is voor 100% verhuurd middels drie huurovereenkomsten en genereert een jaarlijkse huurstroom van circa € 34.020,- per jaar. Op aanvraag en na toestemming eigenaar is meer (huurders)informatie beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat (as is, where is).

KOOPSOM
€ 399.000,- k.k.

BTW
Het betreft geen BTW-belaste verkoop.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 399.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 186 m² Woonoppervlakte 60 m² Perceeloppervlakte 603 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte