Terug naar de resultaten
Legmeerdijk 260 in Amstelveen 1187 NK

Legmeerdijk 260

1187 NK Amstelveen
Vraagprijs € 395.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

OBJECT
Te koop een multifunctioneel bedrijfspand op een prominente locatie langs de Legmeerdijk. Het object leent zich per direct voor gebruik als autoschadebedrijf, maar is eenvoudig gereed te maken voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslagruimte en/of productieruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een verhard buitenterrein. Huur van het gehele object is onder voorwaarden ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 470 m² In units vanaf 446 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT
Te koop een multifunctioneel bedrijfspand op een prominente locatie langs de Legmeerdijk. Het object leent zich per direct voor gebruik als autoschadebedrijf, maar is eenvoudig gereed te maken voor bijvoorbeeld een werkplaats, opslagruimte en/of productieruimte. Aan de achterzijde bevindt zich een verhard buitenterrein. Huur van het gehele object is onder voorwaarden ook bespreekbaar.

BOUWJAAR
1977 (volgens de BAG).

LOCATIE
Het object is op zichtlocatie gelegen aan de Legmeerdijk, een provinciale verbindingsweg tussen Aalsmeer en Amstelveen. De Legmeerdijk huisvest zowel woningen als bedrijvigheid, waaronder Royal FloraHolland. Er is veel bedrijvigheid in de directe omgeving waaronder bedrijventerrein De Loeten (Amstelveen) en ook Green Park (Aalsmeer).

BEREIKBAARHEID
De afstand tot de omliggende provinciale wegen en snelwegen is zeer beperkt waardoor een goede bereikbaarheid gegarandeerd is. Ook zijn Royal FloraHolland en Luchthaven Schiphol snel bereikbaar. Een bushalte bevindt zich nabij de hoofdingang van het veilingterrein.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Amstelveen
Sectie: O
Nummers: 8360/8361
Oppervlakte: 960 m²
Eigendom: eigen grond

De percelen 8363/8697/8698 behoren expliciet niet tot het gekochte.

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsfuncties tot en met categorie 3.1 volgens bestemmingsplan “Legmeerpolder”. De bestemmingsplankaart en voorschriften worden op verzoek digitaal toegestuurd.

De maatvoering voor het terrein is als volgt:
• Max. goothoogte: 6 meter
• Max. bouwhoogte: 11 meter
• Max. bebouwingspercentage: 80%

VLOEROPPERVLAKTE
• Bedrijfsruimte: ca. 446 m² v.v.o.
• Kantoorruimte: ca. 24 m² v.v.o.
• Totaal: ca. 470 m²

Er is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn bepaald aan de hand van de ter hand gestelde tekeningen en zijn daarom slechts indicatief.

PARKEREN
Er is aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as is, where is), vrij van huur en gebruik, vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan, inclusief de navolgende voorzieningen:
• Elektrische overheaddeur met loopdeur
• Betonvloer met afvoeren
• Spuitcabine inclusief toebehoren (2 stuks)
• Toiletruimte met urinoir
• Krachtstroomaansluitingen
• Verlichtingsarmaturen (led in de werkplaats)
• Heaters
• Alarminstallatie
• Vrije hoogte ca. 3,80 m.
• Trap naar kantoor
• Kantoor-/receptieruimte met zicht op werkplaats

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over een gasaansluiting op eigen terrein. De elektra-aansluiting bevindt zich op het naastgelegen perceel alsmede de tussenmeter voor water. Er dient een nieuwe internetaansluiting te worden aangevraagd.

VRAAGPRIJS
€ 395.000,- kosten koper. BTW is niet van toepassing.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

BIJZONDERHEDEN
Koper aanvaardt het gekochte bij levering nadrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle zichtbare en onzichtbare gebreken en aanvaardt ook de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder de asbesthoudende dakplaten (offerte voor sanering is op aanvraag beschikbaar), eventuele (ondergrondse) opslagtanks, bodem- en/of grondwaterverontreiniging (rapportage aanwezig), de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper en ook verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.

Koper aanvaardt nadrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht. Koper aanvaardt hiervan kennis te hebben genomen.

KOOPOVEREENKOMST
De koopovereenkomst wordt door Signum Notariaat opgesteld.

AANVAARDING
Per direct.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht voor het object te verkopen/te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een koopovereenkomst komt slechts tot stand na nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van verkoper.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 470 m² Perceeloppervlakte 960 m² Oppervlakte kantoorruimte 24 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 446 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
446 m²
In units vanaf
446 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
24 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Legmeerdijk 260, 1187 NK Amstelveen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.