Terug naar de resultaten
Concourslaan 5 A in Hoofddorp 2132 DH

Concourslaan 5 A

2132 DH Hoofddorp
Huurprijs € 2.100,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

OBJECT
Te huur aangeboden een betaalbare en kleinschalige ruimte aan het begin van de Concourslaan te midden in het bruisende centrum van Hoofddorp met parkeergelegenheid voor de deur. De ruimte heeft een frontbreedte van circa 4,5 meter en leent zich uitstekend voor winkelactiviteiten, maar ook horeca is een goede en logische optie te midden van diverse andere horecazaken. Dienstverlening,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OBJECT
Te huur aangeboden een betaalbare en kleinschalige ruimte aan het begin van de Concourslaan te midden in het bruisende centrum van Hoofddorp met parkeergelegenheid voor de deur. De ruimte heeft een frontbreedte van circa 4,5 meter en leent zich uitstekend voor winkelactiviteiten, maar ook horeca is een goede en logische optie te midden van diverse andere horecazaken. Dienstverlening, kantoren en maatschappelijke voorzieningen zijn ook toegestaan vanuit het bestemmingsplan.

LOCATIE
Het object is gelegen aan het begin van de Concourslaan waar zich diverse winkels, restaurants en andere ondernemingen bevinden. Daarnaast ligt winkelcentrum ’De Vier Meren’ op slechts 2 minuten loopafstand. Met meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca is dit dé winkellocatie van de Haarlemmermeer. In het levendige winkelcentrum zijn tevens landelijke winkelketens als Action, Blokker, H&M en Primark gevestigd alsmede een Albert Heijn XL.

BEREIKBAARHEID
Per auto is het object snel bereikbaar via de Hoofdweg Oostzijde en de Kruisweg. Per openbaar vervoer is het object uitstekend per bus bereikbaar. Er bevinden zich diverse bushalten in de directe nabijheid, zoals de halte Marktplein en de halte Hoofddorp Centrum (Burgemeester van Stamplein). Vanaf deze bushalten is er een goede verbinding met NS-station Hoofddorp.

BESTEMMINGSPLAN
Bestemming ‘Centrum’ conform bestemmingsplan ‘Hoofddorp Centrum’.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 100 m² v.v.o. op de begane grond.

PARKEREN
Ruime parkeergelegenheid in de Concourslaan en daarnaast beschikt Hoofddorp Centrum over diverse parkeergarages.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat zoals op de foto’s is te zien. De tussenwanden staan onder het plafond en kunnen eenvoudig worden verwijderd. De eigenaar is voornemens om een nieuwe gevel pui met veel glas en een nieuwe pantry te plaatsen voor de nieuwe huurder, e.e.a. afhankelijk van de overeen te komen condities en voorwaarden. Uniek aan de ruimte is de uitgebreide airco installatie.

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over eigen nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. Er is een kabelaansluiting voor internet aanwezig.

HUURPRIJS
€ 2.100,- per maand te vermeerderen met BTW (gedurende de onderhuursituatie tot en met 28 februari 2022). Voor de huurprijs vanaf 1 maart 2022 zal in overleg worden getreden met de eigenaar.

SERVICEKOSTEN
N.v.t.

PROMOTIEBIJDRAGE
N.v.t.

HUURVOORWAARDEN
• Huurtermijn: in overleg met onderverhuurder en eigenaar.
• Opzegtermijn: 12 maanden op basis van een huurovereenkomst van 5 jaar.
• Betalingen: per maand vooruit.
• BTW: de verhuurder opteert voor BTW-belaste verhuur.
• Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Huurovereenkomst: gebaseerd op het model zoals in 2012 is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
• Aanvaarding/oplevering: per direct beschikbaar.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 450 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
450 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Video's

Plattegronden

Concourslaan 5 A in Hoofddorp 2132 DH Concourslaan 5 A in Hoofddorp 2132 DH

360° Foto's

Route van naar Concourslaan 5 A, 2132 DH Hoofddorp

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.