Terug naar de resultaten
Rijnlanderweg 1434 A in Nieuw-Vennep 2153 KG

Rijnlanderweg 1434 A

2153 KG Nieuw-Vennep
Vraagprijs € 875.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

OBJECT
Te koop aangeboden een groot perceel van ruim 16.000 m² met o.a. diverse loodsen en foliekassen. Het perceel heeft een hoveniersbestemming en een ruim bouwvlak van circa 6.500 m². Het gehele terrein is omringd door een hoge groene haag. De woning maakt geen deel uit van de percelen.

LOCATIE
De buitenlocatie is centraal gelegen in de Randstad. De omgeving bestaat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1909 m² In units vanaf 1909 m²
Lees meer

Omschrijving

OBJECT
Te koop aangeboden een groot perceel van ruim 16.000 m² met o.a. diverse loodsen en foliekassen. Het perceel heeft een hoveniersbestemming en een ruim bouwvlak van circa 6.500 m². Het gehele terrein is omringd door een hoge groene haag. De woning maakt geen deel uit van de percelen.

LOCATIE
De buitenlocatie is centraal gelegen in de Randstad. De omgeving bestaat vnl. uit agrarisch landschap. Het perceel is alleen vanaf de voorzijde bereikbaar door het automatisch afsluitbare hek. Op het voorterrein liggen ongeveer negentig betonnen stelconplaten om te kunnen parkeren en manoeuvreren.

BEREIKBAARHEID
Het terrein is goed en snel bereikbaar vanaf de snelwegen A4/A44. De op-/afrit van de A44 bevindt zich op slechts 3 minuten autoafstand en de provinciale weg N207 is op circa 5 minuten afstand gelegen. De Luchthaven Schiphol bevindt zich op circa 10 autominuten.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Haarlemmermeer
Sectie: AN
Nummer(s): 493 + 717
Oppervlakte: 16.164 m²
Eigendom: eigen grond

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsactiviteiten voor een hoveniersbedrijf conform bestemmingsplan “Buitengebied Zuid”.

OMSCHRIJVING
• Loods met kantoor ter grootte van circa 360 m² bestaande uit portaal/entree, toilet, vergaderruimte, grote kantine met keuken en ruim terras aan de achterzijde, tussenportaal naar loods en bijkeuken, eerste etage met kantoorruimte, opslag en bedrijfsdouche. In de loods is aanwezig een werkplaats, kantoor, afgesloten voorportaal, pakruimte met overheaddeuren en een loopdeur.
• Volledig gerenoveerde loods waarin 4 separate units van circa 55 m² per unit. Deze 4 units zijn volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en een overheaddeur. Aan de achterzijde van deze loods bevindt zich een werkplaats/opslagruimte van circa 180 m² op de begane grond en een grote entresolvloer met tevens een grote overheaddeur.
• Verhoogde kas van circa 924 m².
• Losse overkapping voor opslag van circa 225 m².
• Diverse Roverokassen (foliekassen).
• Circa 3.000 m² betonverharding (paden).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat (as is, where is), vrij van huur en gebruik, vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

NUTSVOORZIENINGEN
Het perceel beschikt over eigen nutsaansluitingen voor gas, water en elektra.

INTERNET
Er is een kabelaansluiting aanwezig t.b.v internet.

VRAAGPRIJS
€ 875.000,- k.k. (kosten koper). BTW is niet van toepassing.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom te voldoen binnen 2 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

KOOPOVEREENKOMST
Model koopovereenkomst op aanvraag beschikbaar.

AANVAARDING
In overleg met verkoper.

GUNNING
Verkoper behoudt zich het recht voor het object te verkopen/te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Een koopovereenkomst komt slechts tot stand na nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van verkoper.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 875.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1909 m² Perceeloppervlakte 16164 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 1909 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
1909 m²
In units vanaf
1909 m²
Route van naar Rijnlanderweg 1434 A, 2153 KG Nieuw-Vennep

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.