Diensten

Bedrijfspand verhuren of verkopen?

Met een groot netwerk in Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omstreken, gaat Van Luling BOG aan de slag bij zowel de verhuur als de verkoop van uw bedrijfspand. Ongeacht of het nu gaat om een bedrijfspand, (hoofd)kantoor, winkelruimte of bouwperceel.
 

Aanhuur en aankoop

Bent u op zoek naar kantoorruimte dat te huur staat in Schiphol-Rijk of misschien juist een loods? Wilt u verhuizen met uw bedrijf, maar u weet niet goed waar u moet beginnen? Wij kunnen u begeleiden bij de aanhuur of aankoop van bedrijfsobject.
 

Uw pand laten taxeren?

U wilt de waarde van uw pand weten, misschien voor (her)financiering, voor eventuele verkoop of voor bijvoorbeeld verslaggevingsdoeleinden? Van Luling bedrijfsmakelaar is gecertificeerd en specialist in het uitvoeren van taxaties.
 

Beleggen

Beleggen in vastgoed kan een aantrekkelijk rendement opleveren. Door onze kennis van de markt en ons gevoel voor timing kunnen wij u uitstekend begeleiden bij de aankoop/verkoop van uw beleggingspanden.
 

Wij geven u advies

Soms is onafhankelijk advies hetgeen dat u nodig heeft voor de huisvesting van uw onderneming. Resulteert dit advies in een besluit tot het heronderhandelen van uw (huur)overeenkomst, dan zijn wij ook hiervoor het aangewezen bedrijf.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8881088 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring