Advisering

De huisvesting is voor een onderneming van grote betekenis. Van Luling BOG kan u van dienst zijn met een onafhankelijk en professioneel advies en duurzame en haalbare oplossingen op al uw huisvestingsvraagstukken. Huisvesting is tenslotte meer dan alleen een locatie en gebouwen zijn meer dan slechts stenen. Wij kijken verder dan vandaag.
 

Advies nodig bij uw (nieuwe) bedrijfspand?


In veel gevallen zal er een analyse worden gemaakt om u zelf een inzicht te geven in de mate waarin de huisvestingssituatie kan worden geoptimaliseerd. Een dergelijke analyse kan resulteren in een besluit tot het heronderhandelen van uw bestaande huurovereenkomst of koopovereenkomst, te verhuizen naar een andere bedrijfslocatie of om een bedrijfsgebouw of kantoorpand op maat te laten ontwikkelen.
 

Uw vastgoedkwestie staat niet benoemd


Dat is voor ons geen probleem. Graag treden we vrijblijvend met u in overleg om de mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden te bespreken en om te bepalen of ons allround kantoor u toegevoegde waarde kan leveren.

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8881088 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring