Referenties

Met de meeste van onze opdrachtgevers doen we al jaren zaken. Vertrouwen, kwaliteit en enthousiasme: in onze ogen de sleutelwoorden voor een duurzame relatie. Hieronder treft u enkele reacties/ quotes van onze klanten:
 
  

Mondzorg Kudelstaart

"Jon van Luling heeft ons op professionele en prettige wijze bijgestaan in de aankoop van ons praktijkpand in Kudelstaart. Van de eerste onderhandeling tot de daadwerkelijke overdracht is het hele proces met volle overgave gecoördineerd. Wij zijn dan ook meer dan tevreden!"


Rob Heijmans en David Rijkens (praktijkhouders)
 
 

Analytical Solutions and Products B.V. 

"Jon heeft ons de afgelopen 2 jaar begeleid bij de huur en aankoop van 3 bedrijfspanden in Amsterdam en Haarlemmermeer. Wij zijn zeer tevreden over de resultaten en de manier hoe Jon werkt. Zijn enthousiasme, vakkennis en toewijding om het juiste pand te zoeken en de verkoop succesvol af te ronden is ongekend in de wereld van de makelaardij."


Hans-Peter Visser (DGA, mede namens MaDa Floating Concepts en H-P Visser Beheer B.V.)
 
 

Dragt Holding B.V.

"De samenwerking met v Luling is fris, daadkrachtig en prettig!!"


Luuk Huigsloot (mede-aandeelhouder)
 
 
 

De Leidse Klusbus

"Jon heeft een persoonlijke aanpak. Wij begrepen elkaar meteen wat resulteerde in verhuur van mijn pand binnen twee weken aan een betrouwbare huurder met een degelijk contract. Dat geeft een hoop rust en zekerheid. Niets werd aan het toeval overgelaten."


Jan-Willem van der Waard
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring