Aanhuur/Aankoop

Aanhuurmakelaar of aankoopmakelaar nodig in Aalsmeer of Haarlemmermeer?


Het aanhuren of aankopen van commercieel vastgoed is een complex proces en de aspecten worden vaak onderschat. Daarnaast heeft u hier waarschijnlijk helemaal geen tijd voor. U bent op zoek naar een specialist zodat u zich kan focussen op uw business. Van Luling BOG begeleidt u als aanhuurmakelaar of aankoopmakelaar en neemt u deze zorg volledig uit handen. Van het eerste idee tot en met de afronding.
 

Diensten van een makelaar voor de aanhuur of aankoop


Bij het aanhuren en aankopen van een bedrijfspand is het belangrijk te weten wat de wensen en eisen van onze klant zijn. Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? Wij vatten dit meestal samen in een programma van eisen (PVE) of een nota van uitgangspunten. Op basis deze leidraad wordt een inventarisatie gemaakt van het aanbod zowel ‘op’ als ‘onder’ de markt. Hierdoor heeft u een compleet overzicht van het aanbod. Samen met u bezichtigen we vervolgens de geselecteerde panden.
 
Na de bezichtigingen vragen wij doorgaans huurvoorstellen of koopvoorstellen op bij de aanbiedende partij. Met deze partij treden wij vervolgens in onderhandeling met als doel een huurovereenkomst of koopovereenkomst voor u tot stand te brengen. Wanneer er overeenstemming is bereikt over de hoofdvoorwaarden zetten we de afspraken op papier, kunnen we een due dilligence (laten) uitwerken en voeren we indien nodig gesprekken met overheidsinstanties. Het opstellen en/of beoordelen van een huurovereenkomst of koopovereenkomst en het begeleiden en afwikkelen van de oplevering/overdracht behoort uiteraard ook tot onze dienstverlening.


Hoe berekenen we onze vergoeding?


Bij Van Luling BOG doen we alles in overleg met de opdrachtgever. Derhalve ook het bepalen van de hoogte van onze courtage. Die wordt vooraf vastgelegd en u betaalt deze pas na het behalen van het afgesproken resultaat. Dat geeft u een vertrouwd gevoel en er ontstaan geen misverstanden. Bij het bepalen van de hoogte van een courtage spelen de verwachte werkzaamheden een belangrijke rol. Mogelijkheden zijn onder andere een percentage van de koopprijs of jaarhuur, een vast tarief (fixed fee) of een combinatie van een vast tarief en prestatievergoeding (performance fee).

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8881088 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring