aanhuur_aankoop

aanhuur_aankoop

aankoop/aanhuur

Het vinden van ruimte

Het aanhuren of aankopen van commercieel vastgoed is een complex proces en de aspecten worden vaak onderschat.

Van Luling BOG is gespecialiseerd in het aanhuren en aankopen van bedrijfsonroerendgoed. Middels een uitgebreid netwerk en kennis van de bedrijfsmatige vastgoedmarkt vergroten wij de kans op het vinden van een geschikt object. Door ons directe contact met andere makelaarskantoren is van Luling BOG vaak als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod. Wij begeleiden beleggers, bedrijven, particulieren en instellingen bij de aanhuur en aankoop van commercieel vastgoed van het eerste idee tot en met de afronding.

Lees meer Neem contact met ons op

aanhuur_aankoop

voor iedereen een maatpak

een persoonlijk plan

Bij het aanhuren en aankopen van een bedrijfspand is het belangrijk te weten wat uw wensen en eisen zijn. Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe? Wij doen alles in overleg met de opdrachtgever. Derhalve ook het bepalen van de hoogte van de courtage. Die wordt vooraf vastgelegd en u betaalt deze pas na het behalen van het afgesproken resultaat. Dat geeft u een vertrouwd gevoel en er ontstaan geen misverstanden. Bij het bepalen van de hoogte van een courtage spelen de verwachte werkzaamheden een belangrijke rol. Mogelijkheden zijn onder andere een percentage van de koopprijs of jaarhuur, een vast tarief (fixed fee) of een combinatie van een vast tarief en prestatievergoeding (performance fee).

Neem contact met ons op

heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Jon van Luling
Bedrijfsmakelaar Jon van Luling
020-8881088
info@vanlulingbog.nl