ONZE KERNWAARDEN

MISSIE & VISIE

MISSIE

"Van Luling BOG garandeert maximaal rendement uit commercieel vastgoed door een buitengewone aanpak van alledaagse zaken!"
 

VISIE

Bij Van Luling BOG streven we voortdurend naar efficiënte en vernieuwende werkprocessen, ondersteund door de nieuwste ontwikkelingen die de bedrijfsmakelaardij optimaliseren. We behouden daarbij de persoonlijke en toegankelijke dienstverlening, waarbij we elke opdrachtgever als uniek beschouwen.

Ons uitgebreide netwerk en onze langdurige relaties zijn de bouwstenen van onze kennis en positie in de regionale (vastgoed)markt. Met een proactieve en energieke aanpak anticiperen we snel op veranderingen, wat resulteert in een voorsprong voor onze opdrachtgevers. Dit vertaalt zich concreet in meetbaar succes en stimulering van groei.

We gaan verder dan alleen het behalen van resultaten; duurzaamheid en samenwerkingen zijn integrale onderdelen van onze missie. Als maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO) zetten we ons in om duurzame oplossingen te bevorderen en waardevolle samenwerkingsverbanden te smeden die een blijvende impact hebben.

Met durf, passie en een duidelijk doel voor ogen maakt Team Van Luling BOG blijvend het verschil. Wij zijn de drijvende kracht achter de succesverhalen van onze opdrachtgevers en we zullen blijven innoveren en inspireren.

 

KERNWAARDEN

Wij streven naar openheid en toegankelijkheid. Om onze (potentiële) opdrachtgevers en relaties een goed beeld te geven van ons bedrijf, hebben we een aantal kernwaarden vastgesteld die samen de afkorting van onze bedrijfsnaam (VLBOG) vormen. Deze waarden zijn niet alleen beloften, maar vormen ook de kern van onze voortdurende inzet op het hoogste niveau.

Verduurzaming: Bij Van Luling BOG bevorderen we actief duurzaamheid. We bouwen langdurige relaties en inspireren onze opdrachtgevers om te investeren in toekomstbestendige gebouwen en ontwikkelingen. De kleurkeuze van ons logo weerspiegelt onze passie voor duurzame vooruitgang en positieve impact.

Loyaliteit: We zijn sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en partners. Loyaliteit staat centraal, waarbij we persoonlijke aandacht combineren met flexibiliteit en een no-nonsense mentaliteit. We denken met onze opdrachtgevers mee om het beste resultaat te bereiken.

Betrouwbaar: Betrouwbaarheid is een basisprincipe van ons bedrijf. We doen wat we beloven en we streven naar eerlijkheid en integriteit in al onze communicaties en transacties. Onze opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat we altijd onze verantwoordelijkheid nemen.

Ondernemend: We zijn een dynamisch bedrijf dat gedijt op ondernemerschap, innovatie en vakkundigheid. We omarmen creativiteit en vindingrijkheid om nieuwe ideeën en oplossingen te vinden, waarmee we de kansen in de steeds veranderende markt van commercieel vastgoed optimaal benutten.

Glimlach: Ons aanstekelijke enthousiasme en plezier worden de drijvende kracht achter elk huisvestingsvraagstuk. Met een glimlach op ons gezicht, streven we vastberaden ernaar om opdrachtgevers tevreden te stellen en van hen ware ambassadeurs te maken voor Team Van Luling BOG.