nieuwbouw

nieuwbouw

NIEUWBOUW VRAAGT OM EEN SPECIALIST

Nieuwbouw

Van Luling BOG heeft zich de afgelopen jaren in de regio ontwikkeld tot specialist van nieuwbouwprojecten. Zowel met het verkopen als verhuren van bedrijfsunits, logistieke complexen en (semi)agrarische gebouwen. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet. Wij weten wat er speelt in de regio, waar de vraag ligt én waar de kansen liggen. Of het nu een (particuliere) eigenaar-gebruiker, belegger, ontwikkelaar of aannemer betreft, u staat bij ons altijd centraal.

Op deze pagina vindt u een greep uit diverse nieuwbouwprojecten waar wij als verhurende of verkopende makelaar bij betrokken zijn (geweest).

nieuwbouw

De LAKENBLEKER

In samenwerking met de ontwikkelaars West End Developments en Opus Vastgoed hebben wij het genoegen om exclusief de verkoop te mogen verzorgen van 24 architectonische en duurzame bedrijfspanden gelegen aan de Lakenblekerstraat 21 in Aalsmeer. Elk van deze unieke bedrijfspanden biedt een onderscheidend en uitgebreid basis opleveringsniveau, met standaard voorzieningen zoals elektrische overheaddeuren, vloerverwarmingsslangen, voorbereiding elektrisch laden en meerdere dakdoorvoeren.

Het geweldige nieuwbouwproject wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Hornmeer, dat grenst aan het veilingterrein van Royal FloraHolland. Het complex beschikt over drie bouwblokken en drie in-/ uitritten (Lakenblekerstraat / Turfstekerstraat) waardoor een goede routing en toegang gegarandeerd zijn.

De verkoop is momenteel in volle gang, vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Projectwebsite 

A4HUBnieuwbouw

STORAGE CLUB AALSMEER

Gelegen op een toplocatie aan de Legmeerdijk 127, op de grens van Aalsmeer en Amstelveen en in de nabijheid van de bedrijven Ranzijn en Loogman, lanceert Today Real Estate Development uit Amsterdam met trots Storage Club Aalsmeer. Dit project omvat 134 moderne en ruime Storage boxen, verdeeld over twee verdiepingen, die naadloos aansluiten op elke behoefte: duurzaam, praktisch, veilig en 24/7 toegankelijk.
 
De begane grond biedt boxen die toegankelijk zijn voor auto's en werkbussen, compleet met overheaddeuren van ca. 2,40 meter hoog. De eerste verdieping is gemakkelijk bereikbaar via twee goederenliften en trappenhuizen aan iedere zijde van het complex. Elke box is voorzien van een eigen elektra-aansluiting en wordt ondersteund door een zonnepaneel op het gemeenschappelijke dak. Met tevens sanitaire voorzieningen, beveiliging en toegangscontrole, volledige omheining plus een veilige en ruime entree vanaf de Legmeerdijk, is er aan al uw wensen gedacht. De esthetiek en technische uitvoering, met een combinatie van beton en hout, maken het plaatje compleet.
 
Storage Boxen

  • Begane grond - 21 m2 BVO (7 x 3 meter) - € 49.500,- VON excl. BTW
  • Eerste verdieping - 18 m2 BVO (6 x 3 meter) - € 36.000,- VON excl. BTW 
Storage Club Aalsmeer biedt een oplossing voor het acute ruimtegebrek in en rond Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer voor zowel particulieren als ondernemers. De boxen bevinden zich binnen een uitstekend beveiligd complex, zijn altijd toegankelijk en voldoen aan de Borg-2 veiligheidsnorm, ondersteund door een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE).
 
De verkoop is momenteel in volle gang, vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Aanmelden Storage Club 

A4HUBnieuwbouw

LAYERS AALSMEER II 

Layers komt voor de tweede keer naar Aalsmeer! Dit veelbelovende nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de Samoaweg, in deelgebied 2 (Oost) van het bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Met een centrale locatie tussen Aalsmeer en Amstelveen en op korte afstand van diverse uitvalswegen belooft dit een aantrekkelijke plek te worden voor zowel lokale/regionale ondernemers als investeerders.

In samenwerking met ontwikkelaar Today Real Estate Development hebben wij het genoegen om de verkoop te verzorgen van 24 courante en moderne Layers-units. Deze Layers-units zullen een bijzondere kleurstelling krijgen dat uniek is voor het Layers-concept. De units variëren in grootte met oppervlakten van circa 63 m² tot circa 112 m² BVO verdeeld over twee bouwlagen. Iedere unit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De koopsommen starten al bij € 130.000 en lopen tot en met € 225.000 VON excl. BTW. 
 
Alle bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.

nieuwbouw

LAYERS AMSTELVEEN

LAYERS komt naar Amstelveen! LAYERS Amstelveen is een ontwikkeling van Toyday Real Estate Development en zal worden gerealiseerd aan de Afmijnstraat (thans ongenummerd) op bedrijventerrein 'De Loeten' in Amstelveen.

Het project bestaat uit 40 goed geïsoleerde en moderne bedrijfsunits in twee bouwblokken met verschillende afmetingen en vele parkeerplaatsen. De standaard uitrusting is een in het werk gestorte begane grondvloer met een volledige betonnen verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er diverse bedrijfsunits met houten gevelbekleding, een harmonicadeur en een tweede verdieping inclusief dakterras. 

Bedrijventerrein De Loeten is zeer gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke zakelijke knooppunten, waaronder bloemenveiling FLoraHolland en luchthaven Schiphol. De bereikbaarheid is uitstekend via de provinciale wegen N201 en Legmeerdijk (N231)

Alle bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht. 

A4HUB

A4HUB ROELOFARENDSVEEN

Welkom bij A4HUB, een veelbelovend nieuwbouwproject met bedrijfs-/kantoorunits en praktische opslagboxen op bedrijventerrein De Lasso Noord in Roelofarendsveen!

A4HUB presenteert 19 bedrijfs-/kantoorunits met een eigen dakterras. Deze centraal gelegen units bevinden zich pal naast de A4, op korte afstand van Luchthaven Schiphol, Den Haag, Amsterdam en andere belangrijke steden. Met afmetingen variërend van circa 229 tot 526 m² BVO, bieden de units talloze mogelijkheden voor productieruimte, werkplaats, opslagruimte, kantoor en zelfs showroomruimte. De koopsommen starten vanaf € 325.000,- tot € 650.000,- VON exclusief BTW. Een strategische keuze voor ondernemers en investeerders met visie. 

Daarnaast biedt A4HUB een unieke kans met 183 praktische opslagboxen verdeeld over 4 bouwlagen. Deze boxen zijn ideaal voor boten, caravans, campers, klassieke auto's of als opslagruimte voor huisraad en archief. De boxen variëren in oppervlakte van circa 21 tot 28 m² BVO en zijn gemakkelijk toegankelijk via 2 auto-/bootliften, een personenlift en trappenhuizen. De koopsommen starten vanaf € 29.000,- VON exclusief BTW.

De verkoop is momenteel in volle gang, vraag ons naar de actuele beschikbaarheid.

Bekijk projectwebsite

Graftermeerstraat

Graftermeerstraat 22 A t/m H

Ontdek 8 hoogwaardige en multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits op bedrijvenpark 'Hoofddorp-Noord' met het nieuwbouwproject 'Graftermeerstraat'. Deze moderne units, bestaande uit drie bouwlagen, bieden diverse gebruiksmogelijkheden. Op de begane grond is er ruimte voor bedrijfsruimte, opslag of kleinschalige productieruimte. De verdiepingsvloeren kunnen worden ingericht als kantoorruimte, praktijk-/showroomruimte of extra opslag.

Het ontwikkelingsproject, met een ontwerp van Lubbers Venekamp architecten en gerealiseerd door MEER Vastgoed, wordt naar verwachting medio oktober opgeleverd. Gelegen in het dynamische 'Hoofddorp-Noord', herbergt dit bedrijvenpark een gevarieerde mix van lokale en regionale bedrijven en ondernemers. Sportvoorzieningen, horeca en diverse winkels zijn tevens in de nabije omgeving te vinden.

De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid via de N201 en is snel te bereiken vanaf de A4, A5 en A9. Het openbaar vervoer is goed toegankelijk met een nabijgelegen bushalte naar NS-stations Hoofddorp en Schiphol. Ontdek de vele mogelijkheden van dit veelbelovende nieuwbouwproject!

nieuwbouw

LAYERS AALSMEER I

LAYERS Aalsmeer I is gerealiseerd aan de Zuid-Afrikaweg op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Er zijn 32 bedrijfsunits met verschillende afmetingen, verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er units met een 2e verdieping en een dakterras.

LAYERS is een toekomstbestendig huisvestingsconcept dat flexibele ruimtes creëert voor uw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is LAYERS voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte hebben aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. LAYERS staat voor alles behalve de saaie bedrijfsunits. De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven LAYERS zijn unieke look & feel en herkenbaarheid. De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een elektrisch bedienbare roldeur.

nieuwbouw

PARKMEER

Namens MEER Vastgoed hebben wij de verkoop gerealiseerd van 54 moderne en multifunctionele bedrijfsunits in grootte variërend van circa 26 m² tot circa 230 m² B.V.O. De moderne bedrijfsunits zijn ontworpen door Studio Now-A, gerealiseerd door Finish Projectbouw en zijn interessant voor zowel eigenaar-gebruikers alsmede investeerders. De units zijn gelegen in het gemengde plangebied van Parkmeer met directe toegang vanaf de nieuwe Burgemeester Hoffscholteweg. Derhalve een centrale locatie tussen de N196 en N201 en op korte afstand van andere uitvalswegen en voorzieningen.

Alle 54 bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.

nieuwbouw

DE NIEUWE PUNT

Bedrijvenpark De Nieuwe Punt is een centraal gelegen project in Green Park Aalsmeer. Dankzij de centrale ligging ben je in 3 minuten via de N201 op de A4. Gelegen te midden van bedrijvigheid de bloemenveiling Royal Flora Holland, Studio’s Aalsmeer, Luchthaven Schiphol en vele andere bedrijven tussen Hoofdorp, Amsterdam en Leiden. De Nieuwe Punt is eigentijds en ruim opgezet, in een groenrijke omgeving en eigenaren hebben de mogelijkheid te parkeren op privé parkeerplaatsen voor de unit. Antraciet en lichtgrijze sandwichpanelen vormen de basis voor de robuuste uitstraling.

De Nieuwe Punt is geheel aardgasloos opgeleverd. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven om uw bedrijfsruimte te verwarmen, zoals een luchtwarmtepomp, elektrische heater of infrarood installatie. Hierdoor bent u klaar voor een duurzame toekomst.

Alle 29 bedrijfsunits uit Fase I en de 36 units uit Fase II zijn inmiddels verkocht.

nieuwbouw

Het Spoorkwartier

Het Spoorkwartier ligt op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein “Spoorzicht Noord” dat direct grenst aan en overvloeit in bedrijventerrein “Spoorzicht”. De bedrijventerreinen huisvesten samen een grote hoeveelheid ondernemers. Bedrijventerrein Spoorzicht beschikt over het ondernemersfonds “Biz op Spoorzicht” voor collectieve investeringen in de kwaliteit van de openbare ruimte. Het nieuwbouwplan is gelegen op een directe zichtlocatie vanaf de Spoorlaan en Noordelijke Randweg (naast de rotonde). Het winkelcentrum van Nieuw-Vennep ligt op zeer korte afstand.

De duurzame en moderne bedrijfsunits zijn getekend door ENZO Architecten uit Burgerveen en vormen een courante nieuwbouw propositie voor zowel eigenaar-gebruikers als investeerders.

Heeft een u vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwbouwprojecten. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Jon van Luling
Bedrijfsmakelaar Jon van Luling
020-8881088
info@vanlulingbog.nl