nieuwbouw

nieuwbouw

NIEUWBOUW VRAAGT OM EEN SPECIALIST

Nieuwbouw

Van Luling BOG heeft zich de afgelopen jaren in de regio ontwikkeld tot specialist van nieuwbouwprojecten. Zowel met het verkopen als verhuren van bedrijfsunits, logistieke complexen en (semi)agrarische gebouwen. Als geen ander weten we dat het van het grootste belang is dat een project zo optimaal mogelijk in de markt wordt gezet. Wij weten wat er speelt in de regio, waar de vraag ligt én waar de kansen liggen. Of het nu een (particuliere) eigenaar-gebruiker, belegger, ontwikkelaar of aannemer betreft, u staat bij ons altijd centraal.

Op deze pagina vindt u een greep uit diverse nieuwbouwprojecten waar wij als verhurende of verkopende makelaar bij betrokken zijn (geweest).

A4HUB

A4HUB

Welkom bij A4HUB, een veelbelovend nieuwbouwproject met bedrijfs-/kantoorunits en praktische opslagboxen op bedrijventerrein De Lasso Noord in Roelofarendsveen!

A4HUB presenteert binnenkort 19 bedrijfs-/kantoorunits met een eigen dakterras. Deze centraal gelegen units bevinden zich pal naast de A4, op korte afstand van Luchthaven Schiphol, Den Haag, Amsterdam en andere belangrijke steden. Met afmetingen variërend van circa 229 tot 526 m² BVO, bieden de units talloze mogelijkheden voor productieruimte, werkplaats, opslagruimte, kantoor en zelfs showroomruimte. Binnenkort gaan ze in de verkoop tegen aantrekkelijke koopsommen vanaf
€ 325.000,- VON exclusief BTW. Een perfecte gelegenheid voor investeerders en MKB-ondernemers op zoek naar een eigen pand.


Daarnaast biedt A4HUB een unieke kans met 184 praktische opslagboxen verdeeld over 4 bouwlagen. Deze boxen zijn ideaal voor boten, caravans, campers, klassieke auto's of als opslagruimte voor huisraad en archief. De boxen variëren in oppervlakte van circa 21 tot 28 m² BVO en zijn gemakkelijk toegankelijk via 2 auto-/bootliften, een personenlift en trappenhuizen. De koopsommen starten vanaf € 29.000,- VON exclusief BTW.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, verkoopprijzen en investeringsmogelijkheden. Meld je spoedig aan via de website van A4HUB!

Bekijk projectwebsite

Graftermeerstraat

Graftermeerstraat 22 A t/m H

Ontdek 8 hoogwaardige en multifunctionele bedrijfs-/kantoorunits op bedrijvenpark 'Hoofddorp-Noord' met het nieuwbouwproject 'Graftermeerstraat'. Deze moderne units, bestaande uit drie bouwlagen, bieden diverse gebruiksmogelijkheden. Op de begane grond is er ruimte voor bedrijfsruimte, opslag of kleinschalige productieruimte. De verdiepingsvloeren kunnen worden ingericht als kantoorruimte, praktijk-/showroomruimte of extra opslag.

Het ontwikkelingsproject, met een ontwerp van Lubbers Venekamp architecten en gerealiseerd door MEER Vastgoed, wordt naar verwachting medio oktober opgeleverd. Gelegen in het dynamische 'Hoofddorp-Noord', herbergt dit bedrijvenpark een gevarieerde mix van lokale en regionale bedrijven en ondernemers. Sportvoorzieningen, horeca en diverse winkels zijn tevens in de nabije omgeving te vinden.

De locatie biedt uitstekende bereikbaarheid via de N201 en is snel te bereiken vanaf de A4, A5 en A9. Het openbaar vervoer is goed toegankelijk met een nabijgelegen bushalte naar NS-stations Hoofddorp en Schiphol. Ontdek de vele mogelijkheden van dit veelbelovende nieuwbouwproject!

nieuwbouw

LAYERS

LAYERS Aalsmeer is gerealiseerd aan de Zuid-Afrikaweg op bedrijventerrein Green Park Aalsmeer. Er zijn 32 bedrijfsunits met verschillende afmetingen, verdeeld over een begane grond en een volledige verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er units met een 2e verdieping en een dakterras.

LAYERS is een toekomstbestendig huisvestingsconcept dat flexibele ruimtes creëert voor uw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is LAYERS voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte hebben aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. LAYERS staat voor alles behalve de saaie bedrijfsunits. De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven LAYERS zijn unieke look & feel en herkenbaarheid. De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een elektrisch bedienbare roldeur.

nieuwbouw

PARKMEER

Namens MEER Vastgoed hebben wij de verkoop gerealiseerd van 54 moderne en multifunctionele bedrijfsunits in grootte variërend van circa 26 m² tot circa 230 m² B.V.O. De moderne bedrijfsunits zijn ontworpen door Studio Now-A, gerealiseerd door Finish Projectbouw en zijn interessant voor zowel eigenaar-gebruikers alsmede investeerders. De units zijn gelegen in het gemengde plangebied van Parkmeer met directe toegang vanaf de nieuwe Burgemeester Hoffscholteweg. Derhalve een centrale locatie tussen de N196 en N201 en op korte afstand van andere uitvalswegen en voorzieningen.

Alle 54 bedrijfsunits zijn inmiddels verkocht.

nieuwbouw

DE NIEUWE PUNT

Bedrijvenpark De Nieuwe Punt is een centraal gelegen project in Green Park Aalsmeer. Dankzij de centrale ligging ben je in 3 minuten via de N201 op de A4. Gelegen te midden van bedrijvigheid de bloemenveiling Royal Flora Holland, Studio’s Aalsmeer, Luchthaven Schiphol en vele andere bedrijven tussen Hoofdorp, Amsterdam en Leiden. De Nieuwe Punt is eigentijds en ruim opgezet, in een groenrijke omgeving en eigenaren hebben de mogelijkheid te parkeren op privé parkeerplaatsen voor de unit. Antraciet en lichtgrijze sandwichpanelen vormen de basis voor de robuuste uitstraling.

De Nieuwe Punt is geheel aardgasloos opgeleverd. Er zijn tegenwoordig genoeg alternatieven om uw bedrijfsruimte te verwarmen, zoals een luchtwarmtepomp, elektrische heater of infrarood installatie. Hierdoor bent u klaar voor een duurzame toekomst.

Alle 29 bedrijfsunits uit Fase I en de 36 units uit Fase II zijn inmiddels verkocht.

nieuwbouw

Het Spoorkwartier

Het Spoorkwartier ligt op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein “Spoorzicht Noord” dat direct grenst aan en overvloeit in bedrijventerrein “Spoorzicht”. De bedrijventerreinen huisvesten samen een grote hoeveelheid ondernemers. Bedrijventerrein Spoorzicht beschikt over het ondernemersfonds “Biz op Spoorzicht” voor collectieve investeringen in de kwaliteit van de openbare ruimte. Het nieuwbouwplan is gelegen op een directe zichtlocatie vanaf de Spoorlaan en Noordelijke Randweg (naast de rotonde). Het winkelcentrum van Nieuw-Vennep ligt op zeer korte afstand.

De duurzame en moderne bedrijfsunits zijn getekend door ENZO Architecten uit Burgerveen en vormen een courante nieuwbouw propositie voor zowel eigenaar-gebruikers als investeerders.

Heeft een u vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Bedankt voor uw interesse in onze nieuwbouwprojecten. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Corina Sandifort
Commercieel medewerker Corina Sandifort
020-8881088
info@vanlulingbog.nl