verhuur_verkoop

verhuur_verkoop

VERhuur/VERkoop

HET AANBIEDEN VAN RUIMTEN

Verhuur en verkoop vormen de spil van onze activiteiten. Ongeacht of het een bedrijfsunit, logistiek pand, agrarisch complex, kantoorgebouw, winkelruimte, bouwperceel of combinatie betreft.

Van Luling BOG ontzorgt u als eigenaar en denkt altijd in kansen en realistische oplossingen. Wij begeleiden u tijdens het volledige traject, waarbij we gezamenlijk streven naar het beste resultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor verhuur- en/of verkoopadvies.

Lees meer over Verkoop Lees meer over Verhuur

verhuur_verkoop

Voor iedereen een maatpak

Opdrachtgevers

Ons kantoor is van alle markten thuis. We begeleiden daarom met veel enthousiasme en plezier particuliere eigenaren, ondernemers in midden- en kleinbedrijf, multinationals, stichtingen en organisaties en (institutionele) beleggers bij zowel bij de verhuur als de verkoop van kleine en grote objecten in onder andere Aalsmeer, Haarlemmermeer, Amstelveen en Uithoorn. Onze werkzaamheden voeren we bij voorkeur zelfstandig uit, maar regelmatig vormen we bij complexe of grote opdrachten onderdeel van een collegiaal makelaarsteam. We mikken vanaf de eerste dag door middel van een maatwerkbenadering op een energieke en langdurige samenwerking.

Maak een afspraak

verhuur_verkoop

Stilstaan is achteruitgaan

EEN PROACTIEVE MAKELAAR

We denken actief mee over de beste invulling voor ieder bedrijfspand (bestaande bouw of nieuwbouw) en stellen alles in het werk om de opdracht naar volle tevredenheid te vervullen. Onze achtergrond in de bouw en ontwikkeling geeft ons een enorme voorsprong. Promotioneel is ons kantoor eveneens tot veel in staat. Deels door activiteiten en werkzaamheden uit te besteden, maar het merendeel wordt in house geregeld via onze afdeling marketing en communicatie. We zijn gek op nieuwe tools en technieken en staan altijd open voor try-outs. Natuurlijk maken we vooraf schriftelijke afspraken over opstartkosten, courtage en promotionele kosten. Volledig transparant en zodoende geen verrassingen achteraf.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Anne-Claire Amelsbeek
Marketing & communicatie Anne-Claire Amelsbeek
020-8881088
info@vanlulingbog.nl