beleggingen

beleggingen

Beleggingen

Uw professionele adviseur

Van Luling BOG kan u beleggingsadvies geven in het proces van aankoop/verkoop van beleggingspanden.

Het verwerven of afstoten van onroerend goed kan een aantrekkelijk rendement opleveren, maar bij beleggingsmakelaardij komt meer kijken dan alleen beleggen in onroerend goed. Met kennis van de regionale markt op en rondom de Luchthaven Schiphol en gevoel voor timing zijn wij in staat om u op geheel deskundige en transparante wijze te begeleiden als makelaar voor beleggingen.

Lees meer over Beleggingen Neem contact met ons op

beleggingen

sale en leaseback

Beleggingsadvies

Wij adviseren en begeleiden tevens ondernemingen en organisaties bij de aankoop of verkoop van een sale and leaseback transactie. Sale and leaseback is de Engelse term voor, zoals de naam al zegt, de verkoop van een vastgoedobject om het vervolgens voor een bepaalde tijd terug te huren. Bij een S&L wordt het vastgoed door de eigenaar-gebruiker verkocht aan een belegger of investeerder. De voormalige eigenaar wordt vervolgens voor bepaalde tijd huurder van het betreffende object. Niet in alle gevallen wordt het gehele verkochte metrage terug gehuurd. Soms betreft dit ook een kleiner aantal vierkante meters, waarbij voor het resterende metrage een andere huurder wordt gezocht.

Maak een afspraak

HEEFt u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Robbert Starink
Bedrijfsmakelaar Robbert Starink
020-8881088
info@vanlulingbog.nl