Taxaties

Introductie Van Luling BOG


Het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed is specialistenwerk. Van Luling BOG beheerst dit specialisme en kan een professionele waardebepaling voor u uitvoeren. Zowel in een eigenaar-gebruiker situatie of als een belegging. Wij verzorgen tegen een reëel tarief een objectieve en uitgebreide rapportage toegespitst op het doel van de taxatie en binnen de gestelde deadlines. Wij voeren onze taxaties voornamelijk uit binnen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer, maar wij worden ook regelmatig ingeschakeld voor taxaties in aangrenzende gemeenten, zoals Amstelveen, Uithoorn en Haarlem.
 

Wanneer is een taxatierapport nodig?


Een taxatie voor uw bedrijfspand kan in verschillende situaties benodigd zijn:
  • Voor het vaststellen van de marktwaarde voor aankoop of verkoop;
  • Ten behoeve van (her)financiering;
  • Voor het definiëren van een mogelijke waardestijging na verbouwing;
  • Voor verslaggevingsdoeleinden;
  • Voor het bepalen van de (economische) waarde in verband met fiscale redenen.
Voor een breed relatienetwerk en voor diverse geldverstrekkers voeren we taxaties uit met behulp van de vastgoed module van fluX, zoals onder andere voor Rabobank, ABN Amro Bank en ING Bank.
 

Wie is de taxateur?


Jon van Luling RT (Register-Taxateur) is een gecertificeerd bedrijfsmakelaar/taxateur, aangesloten bij het SCVM (registratienummer 15B1879SCVM) en tevens aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (registratienummer RT908298339, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxaties die worden uitgevoerd door Van Luling BOG voldoen hiermee aan de normen van de European Valuation Standards (EVS) en het bijbehorende Bluebook (zie ook www.tegova.org).

Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-8881088 of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring