Visual home

1187 ZZ - Amstelveen

LAYERS Amstelveen 0 ong

LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-0 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-0
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-1 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-1
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-2 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-2
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-3 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-3
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-4 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-4
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-5 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-5
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-6 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-6
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-7 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-7
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-8 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-8
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-9 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-9
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-10 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-10
LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-11 blur LAYERS Amstelveen 0 ong, Amstelveen foto-11
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk 12 foto's
Bekijk 12 foto's
Bekijk 12 foto's

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op. We geven graag meer informatie of plannen een bezichtiging.

Omschrijving

100% VERKOCHT
LAYERS komt naar Amstelveen! LAYERS Amstelveen is een ontwikkeling van Today Real Estate Development en zal worden gerealiseerd aan de Afmijnstraat (thans ongenummerd) op bedrijventerrein ‘De Loeten’ in Amstelveen.

Het project bestaat uit 40 goed geïsoleerde en moderne bedrijfsunits in twee bouwblokken met verschillende afmetingen en vele parkeerplaatsen. De standaard uitrustig is een in het werk gestorte begane grondvloer met een volledige betonnen verdiepingsvloer. Daarnaast zijn er diverse bedrijfsunits met houten gevelbekleding, een harmonicadeur en een tweede verdieping inclusief dakterras.

Bedrijventerrein De Loeten is zeer gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke zakelijke knooppunten, waaronder bloemenveiling FloraHolland en luchthaven Schiphol. De bereikbaarheid is uitstekend via de provinciale wegen N201 en Legmeerdijk (N231).

Vanwege de volledige verkoop van LAYERS Amstelveen attenderen we u via deze weg alvast graag op de aanstaande verkoop van 24 bedrijfsunits in LAYERS II Aalsmeer die naar verwachting in het 1e kwartaal van 2024 in de (voor)verkoop zullen gaan. U kunt een e-mail sturen naar nieuwbouw@vanlulingbog.nl om u aan te melden als belangstellende en binnenkort als eerste de verkoopdocumentatie te ontvangen.

LAYERS
LAYERS is een toekomstbestendig huisvestingsconcept dat flexibele ruimtes creëert voor uw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. In beginsel is LAYERS voor iedereen, maar de gemene deler van de toekomstige gebruikers zal een behoefte hebben aan meer dan een saaie, blikkerige bedrijfsunit. LAYERS staat voor alles behalve de saaie bedrijfsunits. De duurzame materialen, het gebruik van veel glas in de gevels en de onderscheidende architectuur geven LAYERS zijn unieke look & feel en herkenbaarheid. De met echt hout beklede units zijn gebouwd met duurzame materialen allemaal voorzien van stijlvolle glazen harmonicadeuren of van een overheaddeur.

VLOEROPPERVLAKTEN EN KOOPSOMMEN
Geen beschikbaarheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Overheaddeur (optioneel elektrisch bedienbaar) of aluminium harmonicadeuren voorzien van glas (handmatig bedienbaar)
• Separate toegangsdeur (behoudens bouwnummers 23 t/m 27 en 33 t/m 37)
• Begane grondvloer beton monoliet glad (1.000 kg/m²)
• Twee afgedopte rioolafvoeren
• Meterkast voorzien van aansluitingen voor elektra (3x25A), water (Qn 1,5) en internet (aansluitkosten niet in koopsom inbegrepen)
• Dichte vurenhouten trap
• Verdiepingsvloer bestaat uit een ruwe kanaalplaatvloer met opgevulde naden (400 kg/m²)
• Aluminium raamkozijnen (deels te openen) voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters
• Twee dak doorvoeren ter voorbereiding op mechanische ventilatie en zonnepanelen
• Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 m.
• Vrije hoogte verdieping(en) ca. 3,00 m.
• Voorgevel voorzien van reclamepaneel

OPTIELIJST
Voor de optielijst voor het meer-/minderwerk verwijzen wij u naar de verkoopdocumentatie. Uiteraard kan Van Luling BOG u ook van direct antwoord voorzien.

PLANNING
De bouw vangt aan nadat minimaal 70% van het project is verkocht en de omgevingsvergunning onherroepelijk is. De start bouw staat gepland voor 2e kwartaal 2024. De verwachte oplevering is in het 4e kwartaal van 2024. Aan deze indicatieve planning kunnen expliciet geen rechten worden ontleend.

Bij de oplevering zal er opleveringsronde worden gemaakt waarbij eventuele gebreken of tekortkomingen worden gedocumenteerd. De opleveringsdatum zal circa 2 weken van tevoren door de ontwikkelaar en/of aannemer worden gecommuniceerd.

BESTEMMING
De bestemming van het perceel is nog ‘Agrarisch - Glastuinbouw’ volgens bestemmingsplan ‘Legmeerpolder Zuid’. Er is door de ontwikkelaar een bestemmingsplanwijziging aangevraagd ten behoeve van bedrijfsdoeleinden in categorieën 3.1 en 3.2. De omgevingsvergunning wordt verwacht in februari/maart 2024. Voor aanvullende informatie over de bestemming kunt u Van Luling BOG raadplegen.

OMGEVINGSVERGUNNING
De omgevingsvergunning die nodig is voor de realisatie van de bouw is reeds aangevraagd en wordt verwacht in februari/maart 2024. Eventuele specifieke vergunningen voor het gebruik zullen door koper moeten worden aangevraagd.

PROJECTNOTARIS
Van Benthem & Keulen (VBK) te Utrecht is aangewezen als projectnotaris. VBK is onder andere verantwoordelijk voor:
• Splitsingsakte: in deze akte staat onder andere hoe het project is opgedeeld, uit hoeveel appartementsrechten het bestaat, waar eventuele gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen zijn en het reglement van de Vereniging van Eigenaren (VvE).
• Splitsingstekening: deze tekening behoort tot een splitsingsakte en is een schematisch overzicht van de exclusieve gebruiksruimten van de appartementen in het project alsmede welke delen van het gebouw gemeenschappelijk zijn en welke delen toebehoren aan appartementseigenaren.
• Koop- en aannemingsovereenkomst: middels deze overeenkomsten worden de aankoop van de grond en de afspraken met de aannemer vastgelegd.
• Akte van levering: deze akte wordt opgesteld door c.q. getekend bij de projectnotaris waarmee het eigendom over gaat op de koper.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 10 werkdagen na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst een waarborgsom te voldoen of een bankgarantie te stellen ter grootte van 10% van de koopsom. Een waarborgsom wordt voldaan op de derdengeldenrekening van Van Benthem & Keulen.

BETALING
De betaling vindt plaats in termijnen. De eerste termijn betreft de aankoop van de grond. Naar mate de bouw vordert worden de verschillende termijnen in rekening gebracht. In het geval er een hypothecaire lening wordt afgesloten, zal de bank doorgaans rechtstreeks de betalingen verrichten.

NUTSVOORZIENINGEN
De aansluitkosten van de nutsvoorzieningen worden doorbelast aan koper met een maximum van € 4.000,- excl. BTW.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Zoals gebruikelijk bij een of meerdere bedrijfsverzamelgebouwen wordt het project gesplitst in appartementsrechten. Kopers zijn automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars die beheerd wordt door een externe beheerder (VT 2000). Iedere eigenaar heeft stemrecht in de vereniging. De vereniging is er om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die zoal geregeld worden binnen de VvE zijn:
• Opstalverzekering
• Aansprakelijkheidsverzekering
• Onderhoudsreserveringen

DISCLAIMER
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze tekst de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen de makelaar en ontwikkelaar niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Deze advertentie kan niet worden gezien als een aanbod dat juridisch bindend kan worden geaccepteerd door een geïnteresseerde.

LAXERS-XL
We benadrukken dat LAYERS-XL geen onderdeel uitmaakt van onderhavige verkoop en binnen afzienbare tijd te huur zal worden aangeboden. Indien uw interesse heeft in de huur van een LAYERS-XL bedrijfsruimte dan kunt u dit uiteraard alvast kenbaar maken om als eerste op de hoogte te worden gehouden.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 159.000 v.o.n.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Oplevering
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Totaaloppervlakte
5366 m²

Omgeving

Parkeren onoverdekt
80 parkeerplaatsen

Locatie

Straat weergave
Satelliet weergave
Kaart weergave
5 min
10 min
15 min
Reistijd
Voorzieningen

Bereken je reistijd

Kies je vervoer
Maximale reistijd
5 min.
10 min.
15 min.
Reis moment
Daluren
Piekuren
Verwijder resultaten
Toon resultaten

Voorzieningen

Geef hieronder aan welke voorzieningen u op de kaart wil tonen.

Kies voorzieningen
School
Dokter
Apotheek
Restaurant
Sportschool
OV
Supermarkt
Ziekenhuis
Kerk
Tandarts
Bioscoop
Kapper
Verwijder resultaten
Toon resultaten

Video

heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

We komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Chantal de Meer
Commercieel medewerker Chantal de Meer
020-8881088
info@vanlulingbog.nl