taxaties

taxaties

Taxaties

de echte waarde op papier

Het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed is specialistenwerk. Van Luling BOG beheerst dit specialisme en kan een professionele waardebepaling voor u uitvoeren in zowel een eigenaar-gebruiker situatie als bij een belegging.

Wij verzorgen tegen een reëel tarief een objectieve en uitgebreide rapportage toegespitst op het doel van de taxatie en binnen de gestelde deadline. Wij voeren onze taxaties voornamelijk uit binnen de gemeenten Aalsmeer en Haarlemmermeer, maar wij worden ook regelmatig ingeschakeld voor taxaties in aangrenzende gemeenten als Amstelveen, Uithoorn en Haarlem.

Lees meer over Taxaties Offerte op maat

taxaties

voor ieder doel een correct rapport

taxaties

Een taxatie voor uw bedrijfspand kan in verschillende situaties nodig zijn. U heeft een taxatie nodig bij het vaststellen van de marktwaarde voor aankoop of verkoop, bij (her)financiering, bij het definiëren van een mogelijke waardestijging na verbouwing en bij het bepalen van de (economische) waarde om fiscale redenen.

Voor een breed relatienetwerk en voor diverse geldverstrekkers voeren we taxaties uit met behulp van de vastgoedmodule van fluX, zoals onder andere voor Rabobank, ABN Amro Bank en ING Bank.

Jon van Luling RT (Register-Taxateur) is een gecertificeerd bedrijfsmakelaar/taxateur, aangesloten bij het SCVM  en tevens aangesloten bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (registratienummer RT908298339, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed). De taxaties die worden uitgevoerd door Van Luling BOG voldoen hiermee aan de normen van de European Valuation Standards (EVS) en het bijbehorende Bluebook.

Maak een afspraak

taxaties

Wanneer is een taxatierapport nodig?

TAXATIES

Een taxatie voor uw bedrijfspand kan in verschillende situaties nodig zijn:

  • voor het vaststellen van de marktwaarde voor aankoop of verkoop;
  • ten behoeve van (her)financiering;
  • voor het definiëren van een mogelijke waardestijging na verbouwing;
  • voor verslaggevingsdoeleinden;
  • voor het bepalen van de (economische) waarde in verband met fiscale redenen.

Voor een breed relatienetwerk en voor diverse geldverstrekkers voeren we taxaties uit met behulp van de vastgoedmodule van fluX, zoals onder andere voor Rabobank, ABN Amro Bank en ING Bank.

Maak een afspraak

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak?

we komen graag
in contact!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Direct iemand spreken?

Corina Sandifort
Commercieel medewerker Corina Sandifort
020-8881088
info@vanlulingbog.nl