32 bedrijfsunits LAYERS Aalsmeer naderen voltooiing

Nieuws

32 bedrijfsunits LAYERS Aalsmeer naderen voltooiing

14-11-2022

Na eerdere succesvolle projecten in Amsterdam en Haarlem nadert LAYERS nu ook in Aalsmeer zijn voltooiing. De oplevering door aannemer HBE Bouw staat gepland voor december 2022/januari 2023. De bruto vloeroppervlakten van de 32 bedrijfsunits op bedrijventerrein Green Park variëren van circa 151 m² tot 281 m² per bedrijfsunit. Daarnaast worden enkele units uitgevoerd met een tweede verdieping en dakterras. Alle bedrijfsunits zijn in een zeer kort tijdsbestek verkocht aan een combinatie van zowel eindgebruikers als beleggers. De totale verkoopwaarde bedroeg circa € 8.500.000,- VON.

LAYERS is een toekomstbestendig huisvestingsconcept van ontwikkelaar RVE Vastgoed dat flexibele ruimtes creëert voor ondernemingen in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers. Duurzaamheid is ondertussen meer regel dan uitzondering. Bij de LAYERS projecten wordt hier vanzelfsprekend uitgebreid aandacht aan besteed. In plaats van traditionele bedrijfsunits worden de units gerealiseerd middels duurzame materialen met veel glas, hout en een onderscheidende architectuur.

Van Luling BOG heeft de verkoop van het nieuwbouwproject verzorgd en zal voor enkele beleggers de verhuur gaan coördineren. Inmiddels wordt door RVE Vastgoed ook volop gewerkt aan het volgende project in Aalsmeer en zijn er diverse andere locaties in Nederland in verkoop en/of uitvoering.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms