Visual home

Nieuws

54 bedrijfsunits in Parkmeer Aalsmeer opgeleverd

12-1-2023

Onlangs zijn de 54 bedrijfsunits in nieuwbouwproject Parkmeer te Aalsmeer opgeleverd door aannemer Finish Projectbouw uit Purmerend. Parkmeer is een ontwikkeling van MEER Vastgoed uit Aalsmeer en de moderne bedrijfsunits zijn ontworpen door Studio Now-A uit Aalsmeer.

De units – met typisch Aalsmeerse gepotdekselde geveldelen – zijn gelegen in het gemengde plangebied aan de Burgemeester Hoffscholteweg en variëren in grootte van circa 26 m² tot circa 230 m² BVO. Totaal besloeg Parkmeer circa 4.300 m² BVO. Het project bevindt zich op een centrale locatie tussen de N196 en N201 en op korte afstand van uitvalswegen en diverse voorzieningen.

Van Luling BOG verkocht in samenwerking met Mantel Makelaars de bedrijfsunits aan een combinatie van eindgebruikers en beleggers. Het totale verkoopvolume bedroeg circa € 6.000.000,- VON exclusief BTW.

Tevens heeft Van Luling BOG binnen plangebied Parkmeer nog drie separate bouwkavels verkocht aan drie lokale ondernemingen. Het uitgeefbare terrein meet ruim 3.700 m² en bevindt zich op een prominente locatie langs de Burgemeester Hoffscholteweg. De bouw van één bedrijfsgebouw is reeds gestart.

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms