Actief in Uithoorn

Nieuws

Actief in Uithoorn

26-1-2021

In twee verschillende transacties zijn de volledig verhuurde bedrijfsgebouwen aan de Wiegerbruinlaan 73 en Joh. Enschedeweg 17 in Uithoorn verkocht aan twee verschillende particuliere beleggers. 
 

Het object aan de Wiegerbruinlaan 73 is een opvallend en vrijstaand bedrijfspand, met zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde veel parkeerruimte. Het gebouw staat op een perceel van 2.171 m² en bestaat uit twee vleugels die verhuurd zijn aan Carteam Uithoorn (werkplaats en showroom) en UK Golf Brands (opslag en showroom). 
 

Het object aan de Joh. Enschedeweg 17 is een vrijstaand bedrijfspand gelegen op een ruime kavel van 2.310 m². Rondom het gebouw is veel buitenterrein c.q. parkeerruimte aanwezig. Het geheel is volledig verhuurd aan ASN Catsman Uithoorn en heeft recent diverse verbeteringen ondergaan. 
 

Van Luling BOG verzorgde de verkoop van beide beleggingspanden. Wiegerbruinlaan 73 was collegiaal met Heida Deken Vastgoedadviseurs. Joh. Enschedeweg 17 was collegiaal met EKZ Makelaars.  

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms