Airport River Center te Oude Meer volledig verkocht

Nieuws

Airport River Center te Oude Meer volledig verkocht

23-6-2021

Van Luling BOG heeft in twee fases 8 nieuwbouw bedrijfsunits in project Airport River Center te Oude Meer verkocht aan 8 verschillende eigenaar-gebruikers. De kopers komen grotendeels uit de regio en hebben verschillende bedrijfsactiviteiten. De verkoop en bouw vond plaats in een periode van drie jaar (2018-2021).

Het project heeft een bijzondere ligging langs de Ringvaart en grenst aan Schiphol-Rijk en de N201. Alle units hebben een gelijkwaardig metrage van ca. 435 m² verdeeld over drie bouwlagen met een verkoopprijs vanaf € 425.000,- v.o.n.

De units, met een moderne en representatieve uitstraling zijn getekend door Van Moort & Partners Architecten uit Amstelveen en de bouw is gerealiseerd door Van Scheppingen Bouw uit Mijdrecht. De projectnotaris was Gopisingh Van Os Notarissen te Hoofddorp.



Namens PGM Bakker Vastgoed B.V. en Airport River Center B.V. heeft Van Luling BOG de verkoop voor beide ontwikkelaars verzorgd.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms