Bedrijfspand in Rijsenhout verkocht

Nieuws

Bedrijfspand in Rijsenhout verkocht

7-12-2021

Begin november jl. is het bedrijfspand aan het Konnetlaantje 16 te Rijsenhout van eigenaar gewisseld. Het object heeft niet in de openbare verkoop gestaan en is door de verkoper gegund aan de nieuwe lokale eigenaar-gebruiker. 

Het pand op bedrijventerrein ’t Konnet in Rijsenhout heeft een perceelgrootte van nagenoeg 1.700 m² en beschikt over een vloeroppervlakte van circa 1.200 m² grotendeels bestaande uit bedrijfsruimte. Op het moment van schrijven wordt nog bekeken of het verouderde pand uit 1977 gerenoveerd zal worden of dat (gedeeltelijke) sloop-nieuwbouw een betere optie is.

Het verkochte was tot enkele jaren geleden o.a. de uitvalsbasis van Taxi Verkuyl en was recentelijk op last van de gemeente Haarlemmermeer kortstondig gesloten als gevolg van een hennepkwekerij. 

Van Roijen Makelaardij o.g. trad op namens de verkoper. Van Luling BOG behartigde de belangen van de koper. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms