Bedrijfsruimte in Uithoorn verhuurd aan Van Cleef Opleidingen

Nieuws

Bedrijfsruimte in Uithoorn verhuurd aan Van Cleef Opleidingen

18-12-2023

Van Luling BOG verhuurt namens opdrachtgever circa 94 m² bedrijfs-/ kantoorruimte aan Van Cleef Opleidingen in Uithoorn. Als opleidingsbedrijf gericht op de veiligheid van logistiek personeel door bedrijfsopleidingen en trainingen, zal Van Cleef Opleidingen deze ruimte benutten voor onder andere trainingen in transport van gevaarlijke stoffen en bewustwording van risico’s.

De bedrijfsunit aan de Amsterdamseweg 13 Y is een hoogwaardige, goed geïsoleerde nieuwbouwruimte met een eigentijdse uitstraling, gelegen binnen een kleinschalig bedrijvencomplex op ‘Bedrijventerrein Uithoorn’.

De strategische ligging van dit bedrijvencomplex op het bedrijventerrein van Uithoorn biedt diversiteit aan ondernemingen en uitstekende bereikbaarheid via diverse uitvalswegen. Belangrijke locaties zoals Luchthaven Schiphol en bloemenveiling Royal FloraHolland bevinden zich op korte afstand.

Van Luling BOG heeft als makelaar de verhuur verzorgd en heeft de verhuurder bijgestaan met deskundig commercieel advies om deze transactie succesvol af te ronden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms