Bloemenbureau Holland naar Schiphol-Rijk

Nieuws

Bloemenbureau Holland naar Schiphol-Rijk

11-3-2024

Stichting Bloemenbureau Holland huurt circa 436 m² kantoorruimte op de 3e verdieping aan de Beechavenue 8 te Schiphol-Rijk. De ruimten is een open vloer met veel daglichtinval en is voorzien van een nieuwe vloer. Vanzelfsprekend geven diverse bloemen en planten de ruimte extra vitaliteit. Binnenkort wordt het dak voorzien van ruim 250 zonnepanelen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van het kantoorgebouw.

Bloemenbureau Holland (BBH) stimuleert als marketingbureau de vraag naar bloemen en planten in diverse Europese landen. BBH richt zich op sectorcommunicatie, maar werkt ook aan publiekscampagnes, verrassende PR-acties, slimme shopper marketing en inspirerende content voor social media. Zo zorgt BBH er voor dat bloemen en planten onderwerp van gesprek blijven en stimuleren ze de consument om ze in huis te halen of cadeau te geven. Kernlanden waar de activiteiten plaatsvinden zijn Duitsland, Frankrijk, Nederland en Vereniging Koninkrijk.

Van Luling BOG adviseerde verhuurder SDB Vastgoed B.V. bij deze transactie.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms