Cryptoplatform Coinmerce naar Schiphol-Rijk

Nieuws

Cryptoplatform Coinmerce naar Schiphol-Rijk

24-11-2021

SDB Vastgoed heeft een huurovereenkomst met Coinmerce gesloten voor ruim 700 m² in het kantoorgebouw aan de Beechavenue 122-140 te Schiphol-Rijk. 

De moderne en lichte ruimte is gelegen op de 4e verdieping met een geweldig uitzicht over o.a. Schiphol Logistics Park en het luchthaventerrein. SDB heeft het gebouw in 2020 volledig en duurzaam gerenoveerd zodat het klaar is voor de toekomst en gereed is voor nieuwe huurders. Plan@Office heeft voor de afbouw en inrichting van Coinmerce gezorgd. 

Coinmerce is een Europees cryptocurrency-handelsplatform dat meer dan 180 verschillende cryptocurrencies aanbiedt. De missie van Coinmerce is om de wereld van cryptocurrencies en blockchain voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk te maken. Toegang tot het platform is mogelijk via de webbrowser, door een mobiele applicatie te downloaden of binnenkort via de fysieke winkel in Stadshart Amstelveen.

Van Luling BOG adviseerde SDB Vastgoed bij deze transactie in het gebouw waar Van Luling BOG ook gevestigd is en verzorgt collegiaal met BT Makelaars en Colliers de verhuur. 

Coinmerce             Kantoor

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms