Visual home

Nieuws

Diverse verkooptransacties in Nieuw-Vennep

16-8-2023

Op business park ‘Nieuw-Vennep Zuid’ volbracht Van Luling BOG recent de verkoop van zowel een multifunctioneel kantoorpand alsmede een moderne bedrijfsunit.

Het opvallende kantoorpand aan de Lireweg 100 in Nieuw-Vennep bestaat uit vier bouwlagen met een oppervlakte van circa 210 m². Het pand is door een particuliere belegger verkocht aan een lokale ondernemer en wordt ingezet voor respectievelijk eigen gebruik en belegging.

Aan de Pesetaweg 85D in Nieuw-Vennep vond een snelle verkoop plaats van een relatief nieuwe bedrijfsunit. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van circa 190 m² verdeeld over begane grond en eerste verdieping. De koper gaat de unit zelf in gebruik nemen.

Op bedrijventerrein ‘Spoorzicht’ is het kantoorpand aan de Luzernestraat 39 verkocht. Het pand ligt op een zichtlocatie langs de Spoorlaan en het NS-Station Nieuw-Vennep bevindt zich op loopafstand. Een civieltechnisch ingenieursbureau kocht het kantoorpand voor eigen gebruik van een particuliere belegger. De vloeroppervlakte bedraagt circa 410 m² met 7 parkeerplaatsen. De koper werd begeleid door Van ’t Riet Makelaardij.

De totale verkoopwaarde bedroeg € 1.125.000,- k.k.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms