Visual home

Nieuws

Freshclusive vestigt zich binnenkort in Aalsmeer

21-12-2022

Woensdag 14 december jl. hebben verhuurder Tupla Vastgoed en huurder Freshclusive samen met verhurend makelaar Van Luling BOG in de winterzon geproost op de aanstaande oplevering van het nieuwbouw bedrijfspand aan de Rietwijkeroordweg 4 te Aalsmeer. 

De oplevering aan Freshclusive staat gepland voor februari/maart 2023. Op dit moment wordt er door diverse partijen en leveranciers nog hard gewerkt in en rondom het bedrijfsgebouw bestaande uit circa 4.300 m² bedrijfshal en circa 300 m² kantoorruimte. Het object beschikt onder andere over 7 loadingdocks en diverse koelcellen en heeft tevens een ruim afsluitbaar buitenterrein. Freshclusive zal tevens het volledige dak benutten voor de plaatsing van circa 1.200 zonnepanelen die naar verwachting een opbrengst generen van circa 460.000 kWh.

Op 1 april 2022 startte Freshclusive. Het bedrijf richt zich op de AGF-export naar voornamelijk overzeese bestemmingen. Momenteel vindt de verlading nog plaats bij de firma Scherpenhuizen in Eindhoven en werkt het kantoorpersoneel vanuit Schiphol-Rijk. Straks kan er efficiënt worden gewerkt vanuit één centrale locatie in Aalsmeer op zeer korte afstand van de luchthaven Schiphol. 

Van Luling BOG adviseerde de verhuurder bij deze transactie. 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms