FreshPortal betrekt nieuwe locatie in Aalsmeer

Nieuws

FreshPortal betrekt nieuwe locatie in Aalsmeer

4-1-2024

Vanaf 1 januari heeft FreshPortal Software haar intrek genomen in het voormalige Subaru Benelux kantoor, gelegen aan de Zwarteweg 88 in Aalsmeer. In dit pand zijn tevens vier andere partijen gevestigd. Het gehuurde, verdeeld over twee verdiepingen met een oppervlakte van circa 720 m² en 18 parkeerplaatsen, was tot 1 oktober 2023 in gebruik door Subaru. Na deze periode heeft ontwikkelende belegger Tupla Vastgoed uit Aalsmeer - in nauwe samenwerking met hun vaste interieurbouwer - het pand in een recordtempo getransformeerd tot moderne en sfeervolle werkruimtes, voorzien van alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

FreshPortal biedt moderne, toekomstbestendige cloud-native software voor automatisering en digitalisering in de sierteeltsector. Het vormt de kern van een ERP-systeem dat vraag en aanbod verbindt. Dankzij de modulaire opbouw is het eenvoudig aan te passen aan de wensen en behoeften van klanten, voornamelijk gevestigd in en rondom de bloemenveiling FloraHolland Aalsmeer. Daarom is de verhuizing van De Kwakel naar Aalsmeer een logische stap.

Van Luling BOG heeft namens haar vaste opdrachtgever Tupla Vastgoed gehandeld en heeft FreshPortal in een vroeg stadium gewezen op deze off-market mogelijkheid, vanwege de uitstekende locatie en geschikte oppervlakte.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms