Gerenommeerdere bedrijven landen in Aalsmeer

Nieuws

Gerenommeerdere bedrijven landen in Aalsmeer

5-2-2024

In de afgelopen periode hebben diverse langjarige huurtransacties plaatsgevonden op het hoogwaardige bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg 283-285 in Aalsmeer, met een totaal metrage van ruim 7.100 m².

Aalsmeerderweg 285-A omvat circa 650 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is langjarig verhuurd aan een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke herenmode. Ze gebruiken deze ruimte voor de opslag en sortering van hun modeartikelen.

Aalsmeerderweg 285-J wordt het nieuwe hoofdkantoor en productiecentrum van Sapje, bekend van groente- en fruitsappen. Deze locatie beslaat circa 1.800 m² bedrijfs-/kantoorruimte en beschikt onder andere over 2 loadingdocks en een zware stroomaansluiting via een eigen trafo. Dit waren belangrijke argumenten voor de nieuwe huurder om te verhuizen van De Kwakel naar Aalsmeer.

Bovendien heeft het bedrijf Peinemann zich langdurig gecommitteerd aan drie bedrijfslocaties op het terrein met een totaal oppervlakte van circa 4.700 m² overwegend opslagruimte. Het kantoorgedeelte aan de voorzijde is voorzien van ruim 200 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van ongeveer 55.000 kWh. Zowel verhuurder als huurder hebben in zeer korte tijd diverse op maat gemaakte aanpassingen doorgevoerd.

Dit levendige terrein met diverse grotere en kleinere bedrijfsruimten ligt centraal ten opzichte van de bloemenveiling FloraHolland en de Luchthaven Schiphol, maar ook tussen Aalsmeer en Amstelveen. Bedrijvenpark 'Green Park Aalsmeer' alsmede de N201 bevinden zich op een steenworp afstand.

Van Luling BOG is exclusief aangesteld voor de verhuur en heeft namens de opdrachtgever, een particuliere belegger die zelf aan de wieg stond van de ontwikkeling van het bedrijventerrein, deze transacties begeleid.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms