Green Park

Nieuws

Green Park

12-3-2024

Green Park Handbal is niet alleen een handbalvereniging, maar ook een waar begrip in Aalsmeer en ver daarbuiten. Al sinds haar oprichting heeft deze vereniging een indrukwekkend palmares opgebouwd, met maar liefst 14 landskampioenschappen op haar naam. Deze kampioenschappen zijn een getuigenis van de ongeëvenaarde toewijding, het harde werk en de vastberadenheid van de spelers, coaches en alle betrokkenen bij Green Park Aalsmeer.

Als trotse partner is Van Luling BOG betrokken bij het succesverhaal van Green Park Aalsmeer. Door middel van deze samenwerking ondersteunt Van Luling BOG niet alleen de sportieve ambities van de vereniging, maar draagt het ook bij aan de bloei van de lokale gemeenschap en het stimuleren van talentontwikkeling in de regio.

De indrukwekkende prestaties van Green Park Handbal hebben geleid tot een groot aantal supporters en toeschouwers bij wedstrijden. De thuisbasis van de club is regelmatig gevuld met enthousiaste fans, waar Van Luling BOG zich bij voegt, die vol passie en trots hun team aanmoedigen. Deze sterke gemeenschapsbetrokkenheid en het gevoel van saamhorigheid zijn kenmerkend voor Green Park en maken de vereniging tot een waar fenomeen in Aalsmeer.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms