Kantoorpand Hoofddorp Noord verkocht

Nieuws

Kantoorpand Hoofddorp Noord verkocht

20-2-2024

Recent is het opvallende kantoorpand aan de Wijkermeerstraat 30 in Hoofddorp namens een lokale particuliere investeerder verkocht aan een lokale eindgebruiker. Het gebouw meet circa 365 m² verdeeld over drie bouwlagen, beschikt over 6 parkeerplaatsen en is nog deels verhuurd. De nieuwe eigenaar gaat diverse werkzaamheden en verbeteringen doorvoeren om het pand volledig gereed te maken voor een aangepaste functie.

Het pand is onderdeel van verzamelcomplex 'Businesspoint Wijkermeer', dat is samengesteld uit drie afzonderlijke gebouwen met bedrijfsunits en kantoren. Allen strategisch gelegen bij de entree van bedrijvenpark Hoofddorp Noord. Dit terrein bevindt zich middels de provinciale weg N201 slechts op een steenworp afstand van Luchthaven Schiphol.

Het was niet de eerste transactie waarbij Van Luling BOG succesvol optrad voor haar vaste opdrachtgever.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms