Langjarig verhuurd bedrijfsverzamelgebouw in Aalsmeer

Nieuws

Langjarig verhuurd bedrijfsverzamelgebouw in Aalsmeer

14-9-2021

Het bedrijfsverzamelgebouw aan de Turfsterkerstraat 23-31 in Aalsmeer is na het vertrek van Van Dillewijn Verpakkingen langjarig verhuurd aan vier verschillende partijen. De verhuurde ruimten hebben een totaal vloeroppervlakte van circa 6.000 m². Het gebouw bestaat voornamelijk uit loods-/magazijnruimte met loadingdocks en aanvullende kantoorruimte. Het gebouw is gelegen op ‘bedrijventerrein Hornmeer’ en grenst aan het veilingterrein van FloraHolland. 

Sonacoustic International is een onderdeel/product van Asona en levert akoestische producten voor effectieve geluidsisolatie. Het bedrijf was de eerste huurder en heeft gekozen voor deze locatie vanwege het hoogbouwmagazijn met een hoogte van 13 meter. 

BiggLoyalty Europe is actief op het gebied van loyaliteit en promotie gericht op eindgebruikers en bedient inmiddels 28 landen in Europa met meer dan 1.000 merkproducten.

Jimmy Colors is gespecialiseerd in het kleuren van bloemen en bladsoorten en is hier gevestigd dankzij de gunstige ligging dichtbij de bloemenveiling. 

Allserve Automatisering huurt kantoorruimten en houdt zich bezig met automatiseringsprojecten.  

Van Luling BOG adviseerde de particuliere belegger bij deze transacties.
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms