Logistieke transacties in Schiphol-Rijk

Nieuws

Logistieke transacties in Schiphol-Rijk

29-7-2021

Afgelopen maanden hebben er twee transacties plaatsgevonden aan de Bellsingel 11 en Koolhovenlaan 80 te Schiphol-Rijk. De aangrenzende logistieke gebouwen zijn gelegen op het zogenoemde “Verhoef-terrein” dat onderdeel is van business park Oude Meer/Schiphol-Rijk en gelegen is ten zuiden van de Luchthaven Schiphol. 

Bellsingel 11 is verhuurd aan CEVA en heeft een vloeroppervlakte van circa 10.000 m² warehouse, entresol en kantoren. CEVA is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van logistieke en supply chain oplossingen en heeft reeds een vestiging aan de Folkstoneweg in Schiphol. 

Lux-Mate Europe heeft langjarig circa 7.000 m² warehouse en kantoren gehuurd aan de Koolhovenlaan 80 en verzorgt de Europese parts-distributie van drie verschillende automerken waaronder MG.

Van Luling BOG adviseerde verhuurder Verhoef Beheer bij de totstandkoming van beide transacties. Het betrof een collegiale opdracht met Industrial Real Estate Partners. 

Bellsingel 11Koolhovenlaan 80

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms