Meet Anne-Claire Amelsbeek

Nieuws

Meet Anne-Claire Amelsbeek

30-12-2020

Vertel iets over jezelf

“Ik ben Anne-Claire en ben 33 jaar, samen met mijn vriend Laurens en zoontje Julius woon ik in Aalsmeer. Ik ben een sociaal type en vind het heerlijk om veel vrienden en familie om mij heen te hebben. Ik houd van lekker eten, koken, reizen, skiën en kunst. In mijn vrije tijd ga ik het liefst met mijn gezin op pad en spreek ik af met vrienden en familie.”

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen?

“Jon is mijn zwager, en die kreeg er hoogte van dat ik aan het solliciteren was. Ik werkte als zzp’er in de evenementenbranche en zag mijn agenda leeg lopen vanwege corona. Jon belde mij op en vroeg: An, waarom kom je niet bij mij werken? Ik ben op zoek naar een marketing en communicatie medewerker en ik denk dat jij die functie goed kan bekleden. Nog geen twee weken later ben ik gestart en vanaf januari 2021 ben ik officieel werkzaam bij Van Luling BOG.”

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG

“Er hangt hier sowieso altijd een goede sfeer en iedereen toont interesse in elkaar. Wat ik enorm fijn vind! Jon, Corina en Robbert hebben veel creatieve ideeën, maar de tijd ontbrak om dit actief op te pakken door hun eigen werkzaamheden. Ik ben daarom begonnen met het schrijven van een marketingplan dat we nu stap voor stap uit gaan werken. Ik houd mij voornamelijk bezig met het verbeteren van de online en offline zichtbaarheid en zorg er bijvoorbeeld ook voor dat alle eindejaarsgeschenken worden verzorgd. Tot nu toe was nog geen dag hetzelfde en de dagen vliegen voorbij. Een goed teken lijkt mij!”

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat?

“Door de persoonlijke en enthousiaste aanpak van ons team denk ik dat onze positie in de bedrijfsmakelaardij alleen maar groter wordt. Vertrouwen, een band opbouwen en dit behouden met relaties wordt juist in deze tijd steeds belangrijker.”

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms