MEET ANNEMIJN LYPPENS

Nieuws

MEET ANNEMIJN LYPPENS

19-3-2024

Vertel iets over jezelf
"Ik ben Annemijn, 32 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Aalsmeer. Ik ben commercieel ingesteld, geïnteresseerd en altijd enthousiast. In mijn vrije tijd doe ik het liefst gezellige dingen met vrienden en familie. Ik houd van lekker eten, koken, mode en series kijken."

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen? 
"Jon en Robbert kende ik al uit Aalsmeer, tijdens een feestje in het dorp kwam ik hen tegen en zij gaven aan op zoek te zijn naar een Office Manager. We waren er al snel uit, vanaf maart 2024 ben ik de nieuwe Office Manager bij Van Luling BOG."

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG
"Ondertussen ben ik hier ruim twee weken werkzaam en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik heb veel contact met (potentiële) klanten en houd mij bezig met een zo strak mogelijke planning. Verder zorg ik ervoor dat de teksten en brochures er zo goed mogelijk uit zien en ondersteun ik mijn collega’s waar nodig. De sfeer op kantoor is positief, ik denk dat ik mij hier zeker thuis ga voelen."

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat? 
"Door de professionele en enthousiast aanpak van het team denk ik dat Van Luling BOG de komende jaren zeker nog verder gaat groeien. Hopelijk kan ik hier een aandeel in vormen." 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms