Meet Chantal de Meer

Nieuws

Meet Chantal de Meer

3-5-2022

Vertel iets over jezelf

“Ik ben Chantal, Ik ben een positieve duizendpoot, iets wat perfect past bij mijn functie als commercieel medewerker. Ik hou van lekker eten, paardrijden en de geur van vers gemaaid gras. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en ga ik op pad met de kinderen, maar een avondje op de bank vind ik ook heerlijk.”

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen? 

“Na mijn studie Commerciële Economie ben ik in 2015 gestart in de (bedrijfs-)makelaardij. Na 7 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een makelaar dichterbij huis en ben ik in april 2022 bij Van Luling BOG aan de slag gegaan. Het werk past heel goed bij mij en binnen het team heb ik het erg naar mijn zin.”

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG

“Tijdens mijn dagen probeer ik Jon zoveel mogelijk te ontlasten, van het voorbereiden en uitwerken van taxatierapporten tot het verbeteren van bedrijfsprocessen. Elke dag brengt weer wat nieuws, ieder pand is anders, het verzamelen van alle informatie en de mogelijkheden bekijken vind ik het meest interessant.”

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat?

“De kracht van Van Luling BOG vind ik de toegankelijkheid en de fijne sfeer die zowel binnen als in de buitendienst voelbaar is. Het bedrijf bruist van creativiteit en energie, ik denk dat over 5 jaar Van Luling BOG nog steeds deze vibe heeft en daarmee veel tevreden klanten heeft.”

Chantal

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms