Meet Corina Sandifort

Nieuws

Meet Corina Sandifort

23-12-2020

Vertel iets over jezelf

“Ik ben Corina, ik ben 44 jaar en ik heb 2 kinderen, Esmay van 16 en Jonah van 14. Met mijn vriend Jerry samen hebben we een groot gezellig gezin. Ik woon in Aalsmeer, waar ik geboren en getogen ben en ook altijd gewerkt heb. Daardoor heb ik lokaal een groot netwerk. Ik ben een mensen mens wat bij mijn functie goed van pas komt, omdat ik veel contact heb met opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast houd ik van lekker eten en drinken met vrienden en het gezin met als gevolg dat ik ook regelmatig in de sportschool te vinden ben!”

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen?

“Per toeval, bij het bedrijf waar ik destijds werkte verviel mijn functie en werd ik getipt dat Jon, die toen nog alleen werkte, iemand zocht op kantoor ter ondersteuning van de werkzaamheden. Onder het genot van een wijntje hebben we 2 uur gekletst en was de baan snel beklonken. Ik ben per 1 juni 2018 bij Van Luling BOG begonnen als commercieel medewerkster binnendienst.”

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG

“De rode draad van mijn dag is telefoon en e-mail beantwoorden van kandidaten die op zoek zijn naar een bedrijfsruimte, kantoor of winkel. Daarnaast heb ik mijn eigen projecten waarbij ik verantwoordelijk ben voor de bezichtigingen en afhandelingen. Tenslotte ondersteun ik Jon en Robbert in hun werkzaamheden en vind ik het fijn hun op alle vlakken te ontzorgen, zodat alles op kantoor soepel loopt.”

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat?

“Wij onderscheiden ons door toegankelijk, dienstverlenend en ontzorgend te zijn. Ik vind dat wij ons daar nog verder in kunnen ontwikkelen, waardoor wij over 5 jaar een nog uniekere pionier zijn in bedrijfsmakelaarsland.”

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms