Meet Jon van Luling

Nieuws

Meet Jon van Luling

11-12-2020

Vertel iets over jezelf

“Ik ben Jon en ik ben 32 jaar. Opgegroeid in Rijsenhout en sinds 2014 woonachtig in Aalsmeer met mijn vriendin Lauren. Begin volgend jaar word ik vader van een tweeling. In mijn vrije tijd houd ik mij op sportief vlak bezig met voetbal, tennis en golf. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden om een potje te kaarten of uit eten te gaan.”

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen?

“Mijn vader Rob had samen met zijn neef Hugo een bouwbedrijf in Rijsenhout waar ik sinds mijn jeugd altijd al rondliep en klusjes deed. Na het bouwbedrijf zijn zij Van Luling Vastgoed gestart, het bedrijf hield zich voornamelijk bezig met projectontwikkeling van woning- en utiliteitsbouw. Ik ben toen de opleiding HBO Vastgoedkunde gaan volgen in Amsterdam en na mijn studie ben ik full time aan de slag gegaan bij Van Luling Vastgoed. Eind 2013 hebben we de projectontwikkeling beëindigd en ben ik gaan werken bij een bedrijfsmakelaar op Schiphol. Hier heb ik het vak van bedrijfsmakelaar geleerd. Vanwege het ondernemingsbloed in de familie wilde ik graag voor mijzelf beginnen, vandaar dat ik 1 juni 2016 ben begonnen als zelfstandig bedrijfsmakelaar en taxateur. Ik begon bij mijn vader op kantoor, daarna al snel naar een klein kantoortje in Schiphol-Rijk en doorgegroeid naar een grotere ruimte in hetzelfde gebouw. Sinds 1 maart 2020 zijn we verhuisd naar een ander kantoorgebouw binnen Schiphol-Rijk. Het is een moderne en lichte ruimte met potentie voor groei en waar onze opdrachtgevers ook graag naartoe komen. Een fijne plek om te werken.”

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG

“Mijn dag begint rond 07:30 uur en start met een kop koffie. Vervolgens neem ik de agenda door en bereid ik mijn afspraken voor. Een gemiddelde dag bestaat uit een aantal afspraken verdeeld over de dag. Ik zit dus veel in de auto, probeer daardoor zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om te gaan en afspraken in een bepaalde plaats zoveel als mogelijk te combineren. Een afspraak is vaak een bezichtiging, maar kan ook een kennismaking, opname, oplevering of eigendomsoverdracht bij een notaris zijn. Rond 12:30 uur lunchen wij met de collega’s, nemen we de dag door en hebben we het uiteraard over privé zaken. Rond 17:30 uur probeer ik altijd weer op kantoor te zijn om met mijn collega makelaar bepaalde dossiers te bespreken en wat laatste e-mails weg te werken.”

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat?

“Over 5 jaar zijn wij nog meer een full service makelaarskantoor voor zakelijk vastgoed gevestigd in Schiphol-Rijk en operationeel in hetzelfde werkgebied (Aalsmeer, Schiphol, Amstelveen etc). Wij hebben nog meer naamsbekendheid in Haarlemmermeer en worden nog meer als een strategische businesspartner gezien. Doordat we nu met 4 personen werken en de kwaliteit en persoonlijkheid hoog in het vaandel hebben staan, mikken we niet op een veel groter team dan nu. Omdat we steeds vaker de vraag krijgen of we ook beheerswerkzaamheden verrichten, schat ik in dat die activiteiten een vast onderdeel worden van ons dienstenpakket.”

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms