Meet Robbert Starink

Nieuws

Meet Robbert Starink

18-12-2020

Vertel iets over jezelf

“Ik ben Robbert en ben 32 jaar. Sinds kort woon ik in Aalsmeer samen met mijn vriendin Ilja. Ik ben sportief, houd van skiën en reizen, op pad gaan met vrienden en ik zoek altijd de gezelligheid op. Daarnaast ben ik nieuwsgierig, sociaal en wil graag weten of het goed gaat met andere mensen.”

Hoe ben je in de makelaardij terecht gekomen?

“Ik raakte met Jon aan de praat over het onderwerp vastgoed en makelaardij. Hij was op zoek naar een collega makelaar ter uitbereiding van zijn team. Jon vertelde mij wat zijn werkzaamheden inhielden en hoe zijn dagen eruit zagen, dit sprak mij erg aan. Op dat moment werkte ik in de hospitality, zat daar niet meer op mijn plek en was op zoek naar een vervolgstap. Met mijn sales functie zag ik een aantal raakvlakken, Jon zei: ‘laten we een keer om tafel gaan zitten en erover praten!’ Van Jon hoefde ik geen officiële sollicitatiebrief te schrijven, toch heb ik dit wel gedaan. Uiteindelijk heb ik met Jon en Corina onder het genot van een biertje zitten praten. Van Corina kreeg ik een heel vragenvuur over mij heen hoe ik dat allemaal voor me zag, omdat ik vanuit de hospitality kwam. Dit heb ik toen flink moeten onderbouwen, maar we zijn er gelukkig uitgekomen. In november vond het gesprek plaats en 1 januari 2020 ben ik gestart. Snel schakelen, dat is ook waar ik van houd.”

Een dag op kantoor bij Van Luling BOG

“We beginnen de dag met een lach! Er hangt een relaxte werksfeer en er zijn geen drempels onderling. Mijn dagen zijn een mooie mix van vele werkzaamheden. Ik begin de dag met het voorbereiden van afspraken en bezichtigingen, die bestaan uit gesprekken voor de verkoop of verhuur, maar ook aankoop of aanhuur. In combinatie met de interne afhandeling, overleg op kantoor met collega’s en het nauwe contact met de opdrachtgevers is geen dag hetzelfde, en dit maakt het vak zo leuk.”

Waar denk jij dat Van Luling BOG over 5 jaar staat?

“We zijn een steady team en blijven ons doorontwikkelen. Misschien dat er in de toekomst nog mensen bij gaan komen? Ik denk dat het gedeelte beheer, wat we nu nauwelijks doen, maar waar wel vraag naar is, in de toekomst toch in ons pakket opgenomen gaat worden. Daarnaast hebben wij een gevestigde naam vooral in Aalsmeer, Amstelveen en Nieuw-Vennep. Dit willen we ook gaan creëren en meer ontwikkelen in de gemeente Haarlemmermeer (o.a. Hoofddorp, Badhoevedorp en Lijnden). Door onze persoonlijke aanpak verwacht ik dat we nog steeds dezelfde opdrachtgevers hebben en kunnen blijven bedienen.”

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms