Nieuwbouw bedrijfsunits aan de Graftermeerstraat A t/m H te Hoofddorp

Nieuws

Nieuwbouw bedrijfsunits aan de Graftermeerstraat A t/m H te Hoofddorp

8-2-2023

Eind oktober zijn wij officieel gestart met de verkoop van 8 nieuw te bouwen bedrijfsunits aan de Graftermeerstraat 22 A t/m H. De multifunctionele bedrijfsunits zijn gelegen op bedrijvenpark ‘Hoofddorp-Noord’ dat zich kenmerkt door een diversiteit aan voornamelijk lokale en regionaal opererende bedrijven en ondernemers die hier zijn gehuisvest.

Iedere bedrijfsunit beschikt over circa 168 m² BVO verdeeld over drie bouwlagen (ca. 56m² per verdieping). De bedrijfsunits lenen zich uitstekend voor gebruik als opslag en/of kleinschalige productieruimte in combinatie met kantoor-/showroomruimte.

Begin december is de 1e paal geslagen en is de bouw officieel gestart. Naar verwachting zal het project Q4 worden opgeleverd. Het totale verkoopvolume van de 8 nieuwbouwunits bedroeg €2.590.000,- VON excl. BTW en inmiddels zijn alle bedrijfsunits zo goed als verkocht.

De bedrijfsunits zijn een ontwikkeling van MEER Vastgoed naar een ontwerp van Lubbers Venekamp architecten. Van Luling BOG heeft in samenwerking met Regio Makelaars de spoedige verkoop verzorgd.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms