Nieuwe bedrijven vestigen zich op Businesspark Aalsmeer

Nieuws

Nieuwe bedrijven vestigen zich op Businesspark Aalsmeer

12-12-2023

Diverse units verhuurd aan de Hollandweg 1-15 te Aalsmeer. ‘Businesspark Aalsmeer’ is een kleinschalig doch ruim business park bestaande uit twee verzamelgebouwen en een kassencomplex. Onderstaand de meest recente transacties die hebben plaatsgevonden in het voormalige pand van o.a. POLSPOTTEN.

Verhuurtransacties:
Hollandweg Unit 1 en Unit 15: Een groothandel in auto-onderdelen en -accessoires heeft zowel Unit 1 als Unit 15 gehuurd. Dit betreft in totaal ca. 2.000 m² bedrijfs-/ opslag ruimte.  

Hollandweg Unit 2: Deze unit beslaat in totaal circa 858 m² aan bedrijfsruimte, met circa 165 m² kantoorruimte. Dit pand is verhuurd aan een gespecialiseerd bedrijf dat gesorteerd materiaal voorbereidt voor recycling, met een focus op het verzamelen en recyclen van zeep- en shampoo resten.

Hollandweg Unit 3: Met een totale oppervlakte van circa 627 m² aan bedrijfsruimte op de begane grond en eerste verdieping, is deze unit verhuurd aan een groothandel in diverse reis gerelateerde producten (onder andere kleding, tassen en cadeauartikelen).

Hollandweg Unit 14: Verhuurd aan een groothandel die optische artikelen, bovenkleding en optische instrumenten produceert en verhandelt, evenals zonnebrillen, kleding en aanverwante artikelen. Het betreft circa 1.000 m² aan bedrijfsruimte op de begane grond, tussenverdieping en eerste verdieping.

Wij wensen alle huurders veel succes op deze mooie locatie!

Wilt u aansluiten bij één van deze bedrijven in dit verzamelgebouw controleer de huidige beschikbaarheid op onze website www.vanlulingbog.nl.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms