SDB verkoopt paviljoens in Oude Meer

Nieuws

SDB verkoopt paviljoens in Oude Meer

9-9-2021

SDB Vastgoed (een deelneming van o.a. Stevaco Vastgoed) heeft op 1 september jl. het eigendom van twee duurzame bedrijfspaviljoens op bedrijvenpark ‘Sky Park’ overgedragen aan een particuliere belegger uit Amstelveen. 

Breguetlaan 24-30 is onlangs op de begane grond gerenoveerd en reeds sinds langere tijd verhuurd aan de gebruikers Park Place Technologies en GLS. Breguetlaan 32-38 is volledig gemoderniseerd en is verhuurd aan de partijen Stichting WUON, Dura Vermeer Infra en RSM. Beide paviljoens zijn voorzien van energielabel A, hebben elk een oppervlakte van ca. 2.000 m² verdeeld over begane grond en eerste verdieping en beschikken over een ruim aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bedrijvenpark Sky Park is direct gelegen aan de start- en landingsbaan aan de oostzijde van de Luchthaven Schiphol. Het park bestaat uit verschillende kantoor- en bedrijfsgebouwen die in dezelfde stijl gebouwd zijn. De paviljoens bevinden zich op een zichtlocatie direct aan de Fokkerweg en bevinden zich op korte afstand van de N201/Waterwolftunnel naar Aalsmeer.

Bij deze transactie werd de koper geadviseerd door Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviseurs, partner in Dynamis. Van Luling BOG adviseerde SDB Vastgoed, collegiaal met BT Makelaars.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms