Sponsoring algemeen

Nieuws

Sponsoring algemeen

12-3-2024

Van Luling BOG is ook een trotse partner van verschillende andere mooie initiatieven die elk een unieke bijdrage leveren aan de gemeenschap. Zo ondersteunen we met trots de ABU wandelgids, een initiatief dat mensen inspireert om de prachtige natuur en culturele hoogtepunten van de regio te ontdekken door middel van wandelroutes.

Daarnaast zijn we betrokken bij de Kortebaan Draverij, een traditie die al vele jaren mensen samenbrengt voor een spannende dag vol paardenraces en entertainment. Ook ondersteunen we Adamas Inloophuis, een warme en gastvrije plek waar mensen met kanker en hun naasten terecht kunnen voor ondersteuning, informatie en ontspanning tijdens een moeilijke periode in hun leven.

Tot slot zijn we verheugd om partner te zijn van de Muller moorkop, een lokaal initiatief dat zich inzet voor het behoud van ambachtelijke bakkerstradities en tegelijkertijd een heerlijk stukje lokale lekkernij produceert. Elk van deze initiatieven heeft zijn eigen unieke doel en impact binnen de gemeenschap, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om hieraan bij te dragen en onze steun te bieden.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms