Succesvolle transacties Van Luling BOG

Nieuws

Succesvolle transacties Van Luling BOG

1-3-2024

Het laatste kwartaal van 2023 heeft Van Luling BOG met tevredenheid diverse verhuur- en verkooptransacties binnen de portefeuille gerealiseerd. Met een totaaloppervlakte van circa 1.700 m², hebben diverse bedrijven en particuliere beleggers met succes hun intrek genomen in deze locaties.

 

De grootte van de panden varieert van circa 100 m² tot 250 m², gelegen in Kudelstaart, Nieuw-Vennep en Aalsmeer. De transacties betreffen voornamelijk bedrijfsruimten met kantoren, maar ook een winkel en een praktijkruimte.

Enkele van de betrokken partijen zijn: Jenneskens, een opkomend modemerk dat zich richt op hoogwaardige streetwear; Studio Moda, gespecialiseerd in interieurontwerp; Tabakspeciaalzaak Kudelstaart; VTS, leverancier van telecomdiensten; en K&V Business Solutions, uw partner voor financiële adviezen.

Van Luling BOG heeft als makelaar de belangen van de eigenaren behartigd.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms