T.V. Rijsenhout

Nieuws

T.V. Rijsenhout

12-3-2024

T.V. Rijsenhout is een bloeiende tennisvereniging gevestigd in de kleine dorpsgemeente Rijsenhout. Sinds de oprichting in 1970 heeft de vereniging een indrukwekkende groei doorgemaakt, met momenteel maar liefst 332 enthousiaste leden. Gedurende deze jaren is T.V. Rijsenhout uitgegroeid tot een waar begrip in de gemeenschap, waar tennisliefhebbers van alle leeftijden samenkomen om hun passie voor de sport te delen en te genieten van gezelligheid en sportiviteit.

Van Luling BOG is al geruime tijd een trotse partner van deze levendige vereniging. Daarnaast is de sportiefste makelaar ook vaak vertegenwoordigd op de club. Naast de tennis is het team ook verheugd op de komst van 2 padelbanen bij T.V. Rijsenhout.

Door de gezamenlijke inspanningen van T.V. Rijsenhout en Van Luling BOG is de tennisvereniging niet alleen een plek waar leden kunnen genieten van tennis op uitstekende faciliteiten, maar ook een belangrijk centrum van sociale activiteiten en gemeenschapsbetrokkenheid in Rijsenhout.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms