Van Luling BOG vierde 8-jarig jubileum!

Nieuws

Van Luling BOG vierde 8-jarig jubileum!

6-6-2024

Met een hecht team van vijf betrokken medewerkers werken we dagelijks vol enthousiasme aan onze groeiende portefeuille van bemiddeling en advisering in commercieel vastgoed. Sinds 1 maart jl. hebben we Annemijn Lyppens mogen verwelkomen in ons team en onlangs hebben we daarom nieuwe teamfoto’s laten maken.

We zijn bijzonder trots op de vele projecten en opdrachtgevers.

Om onze ontwikkeling in nieuwbouw te benadrukken, hebben we een nieuw logo laten ontwerpen dat onze expertise in nieuwbouwprojecten weerspiegelt. Dit logo zult u steeds vaker tegenkomen.

Ons kantoor bevindt zich nog steeds aan de Beechavenue 122 te Schiphol-Rijk, een fijne plek waar we met plezier (samen)werken. Regelmatig organiseren we leuke teamuitjes, wat bijdraagt aan onze sterke teamspirit.

Dank aan iedereen voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren. Op naar nog veel meer succesvolle jaren!

Team Van Luling BOG en Van Luling Nieuwbouw

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms