Vennep Flyers

Nieuws

Vennep Flyers

12-3-2024

Vennep Flyers is meer dan alleen een honk- en softbalvereniging; het is een hechte gemeenschap waar sportliefhebbers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samenkomen om hun passie voor honkbal en softbal te delen. Als een vereniging voor iedereen, verwelkomt Vennep Flyers spelers van diverse achtergronden en biedt het een inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Van Luling is een trotse partner van Vennep Flyers. Als makelaar in de regio voelen we ons vereerd om deel uit te maken van de Vennepse gemeenschap en om de ontwikkeling van sport en gemeenschapszin te ondersteunen.

Samen met Vennep Flyers streven we naar het creëren van een duurzame en bloeiende sportgemeenschap in Nieuw-Vennep en omstreken. Onze gedeelde waarden van teamwork, respect en plezier vormen de kern van onze samenwerking en dragen bij aan het succes van deze echte Vennepse club.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms