Verhuur in Ter Aar

Nieuws

Verhuur in Ter Aar

1-2-2018

Namens een particuliere belegger heeft Van Luling BOG uit Schiphol-Rijk met succes een groot gedeelte van het bedrijfspand gelegen aan de Harsweg 12 te Ter Aar verhuurd. Het verhuurde gedeelte beslaat ca. 4.000 m² bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 7,00 meter.
 

Het bedrijfspand is verhuurd aan Zitmaxx. De meubelwinkel heeft op hetzelfde bedrijventerrein in Ter Aar haar showroom gevestigd en heeft nu, met deze uitbreiding aan de Harsweg, extra ruimte voor opslag van zitmeubilair.
 

Het gebouw dat naast de bedrijfshal ook nog een kantoorgedeelte omvat, is gelegen op het bedrijventerrein ‘Bovenland’ in de gemeente Nieuwkoop. Het bedrijventerrein kenmerkt zich als een gemengd bedrijventerrein met reguliere bedrijvigheid en detailhandel. Van Luling BOG concentreert zich nu op de verhuur van circa 550 m² kantoorruimte.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms