Verhuur transacties in Nieuw-Vennep

Nieuws

Verhuur transacties in Nieuw-Vennep

24-3-2021

Lireweg 98

Namens een particuliere belegger heeft Van Luling BOG de bedrijfsunit aan de Lireweg 98 in Nieuw-Vennep verhuurd aan Koninklijke PostNL. De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijfsverzamelcomplex en heeft een vloeroppervlakte van circa 190 m². Koninklijke PostNL heeft een huurcontract afgesloten voor 3 jaar en de locatie zal fungeren als nieuwe dependance/vestiging.

Schillingweg 73-75
Schillingweg 73-75 in Nieuw-Vennep is sinds 1 januari jl. kortstondig verhuurd aan Mayht Holding B.V. Van Luling BOG heeft de kantoorruimte verhuurd namens een particuliere belegger. De kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 134 m² en is door de groei van het bedrijf een uitbereiding op hun huidige locatie.  

Schillingweg 79
Bouw op Marc heeft de Schillingweg 79 in Nieuw-Vennep voor 2 jaar gehuurd als een vaste locatie voor kantoorwerkzaamheden en voor ontvangst van leveranciers en klanten. Het betreft een fraaie hoekunit langs de Schillingweg en is gelegen op de 1e verdieping. De kantoorruimte heeft een vloeroppervlakte van circa 78 m². Verhuurder is dezelfde opdrachtgever als Schillingweg 73-75.

Schillingweg 73-75

 

 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms