Verschillende transacties na oplevering nieuwbouwproject

Nieuws

Verschillende transacties na oplevering nieuwbouwproject

15-12-2022

Verschillende transacties na oplevering nieuwbouwproject 

De 29 bedrijfsunits in het nieuwbouwproject De Nieuwe Punt Fase I aan de Zuid-Afrikaweg in Aalsmeer zijn 1 juli 2022 opgeleverd. De duurzame en moderne bedrijfsunits verschillen in vloeroppervlakten tussen (circa) 90 en 200 m². Het bedrijvenpark is een centraal gelegen project in Green Park Aalsmeer en is min of meer gelegen naast bloemenveiling FloraHolland. 

Vanaf augustus/september 2022 heeft Van Luling BOG diverse transacties tot stand gebracht waarvan 2 bedrijfsunits zijn verkocht en 6 zijn verhuurd. Er is op dit moment nog 1 bedrijfsunit (3N) beschikbaar voor de verhuur, bekijk onze website voor meer informatie. 

Bedrijven die zich o.a. reeds gevestigd hebben zijn: Nitrocrim (3A), Greenn (3B), Nedtech Kozijnen (3G), Flow-Tech (3M) & Groots Entertainment & Events (5B). 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw aanmelding voor onze nieuwsbrief. We hebben uw gegevens ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Team Van Luling BOG

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of u een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat u heeft ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms